17 August 2022 publicat în Spiritualitate 456 share-uri

În momentul minunat în care te-ai născut, după ce ai respirat pentru prima oară, o mare sărbătoare a avut loc în ceruri și 12 daruri magnifice ți-au fost dăruite, ne spune povestea…

Pentru toți copiii și adulții din lumea aceasta, ursitoarele au menit cele 12 daruri despre care ne vorbește scriitoarea Charlene Costanzo. Ele sunt acolo, în fiecare din noi, și așteaptă să fie descoperite, explorate, folosite, văzute, apreciate și îmbrățișate atât în noi, cât și în ceilalți. Sunt daruri nobile, cu adevărat regale și există în noi încă de la naștere, așa că folosiți-le cum vă spune inima mai bine.

* 1. Primul dar este Puterea. Să nu uiți să apelezi la ea oricând ai nevoie.

* 2. Cel de-al doilea dar este Frumusețea. Fie ca faptele tale să îi reflecte profunzimea.

* 3. Cel de-al treilea dar este Curajul. Fie ca vorbele și acțiunile tale să aibă siguranță și să folosești curajul pentru a-ți urma propria cale.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. HOROSCOP 12.12.2022: Daruri Divine și oportunități Karmice în ziua ce deschide portalul reînnoirii, când imposibilul devine posibil Târg caritabil de Iarnă pentru copiii instituționalizați, la Muzeul Țăranului Român, pe 10 decembrie „Dăruim și Ajungem MARI” Și copiii instituționalizați merită un 10!

* 4. Cel de-al patrulea dar este Compasiunea. Fie ca tu să fii blând cu tine și blând cu alții. Fie ca tu să îi poți ierta pe cei care ți-au greșit sau te-au rănit, dar și să te poți ierta pe tine însuți atunci când faci greșeli.

Foto: Vectorium /Shutterstock

* 5. Cel de-al cincilea dar este Speranța. În fiecare sezon și cu fiecare secundă care trece, fie ca tu să te încrezi în bunătatea vieții.

* 6. Cel de-al șaselea dar este Bucuria. Fie ca bucuria să îți țină inima deschisă și plină de lumină.

* 7. Cel de-al șaptelea dar este Talentul. Fie ca tu să îți descoperi propriile abilități speciale și să le folosești pentru a crea o lume mai bună.

* 8. Cel de-al optulea dar este Imaginația. Fie ca imaginația ta îți hrănească visurile și viziunile.

Din secretele presopuncturii - atingerea vindecătoare! Apăsând punctul Yintang, localizat chiar la nivelul celui de-al Treilea Ochi, ne reactivăm suflul vieții și pacea minții Calendarul Lavazza 2023 – de la cafea la arta adevărată, despre ceea ce îi unește pe oameni Endometrioza - boala pentru care diagnosticarea corectă poate să dureze chiar si 7-12 ani

* 9. Cel de-al 9-lea dar este Respectul. Fie ca tu să apreciezi minunea care ești și miracolul care este întreaga creație.

* 10. Cel de-al zecelea dar este Înțelepciunea. Înțelepciunea îți va ghida drumul și te va conduce prin cunoaștere la înțelegere. Fie ca tu să îi auzi vocea blândă care îți șoptește atât de frumos.

* 11. Cel de-al 11-lea dar este Iubirea. Va crește de fiecare dată când o vei oferi.

* 12. Cel de-al 12-lea dar este Credința. Fie care tu să crezi.

Folosește-ți darurile bine, cu folos, și vei descoperi și altele, iar printre ele un dar care este doar al tău. Să nu uiți niciodată însă că cel mai mare dar ești chiar TU. Încearcă să vezi aceste daruri nobile și în alți oameni. Împărtășește adevărul și fii pregătit pentru ca miracolul să aibă loc în viața ta.

Khalis Perfumes, cele mai iubite parfumuri arăbești Black Friday la Mobexpert: 12 zile cu oferte speciale și reduceri de până la 50% la mii de produse Cele mai frumoase citate despre zilele ploioase de toamnă

de Charlene Costanzo via https://academictips.org/blogs

* Charlene Costanzo este autor motivațional și speaker, fiind cunoscută îndeosebi pentru colecțiile sale de cărți intitulate “Cele 12 daruri”. Autoarea organizează și workshopuri experiențiale, autoarea declarând că își dorește ca prin cărțile sale toți copiii, de toate vârstele, să își dezvolte tăria interioară și stima de sine și să înțeleagă cât de valoroși sunt toți prin ceea ce sunt.

Foto fr și main: Billion Photos /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri