Ultima Super Lună plină a anului este în Vărsător (12 august): Trăiți în partea frumoasă a minții voastre! Reconectarea cu emoțiile noastre pozitive este esențială

11 August 2022 publicat în Spiritualitate 1765 share-uri

Ultima super lună plină a lui 2022 este o lună plină în Vărsător, care se formează la 19 grade. Este o lună plină specială, dar și provocatoare, căci formează unele aspecte care ne invită să ne depășim unele umbre interioare și să ne transformăm tristețile, durerile și vulnerabilitățile în lumină și putere. Putem reuși căci avem de partea noastră ajutorul divin. Cu Dumnezeu orice este posibil! 

O lună plină, de fapt o super lună (ultima super lună a anului), are loc pe 12 august, ora 3.36 (ora României). Din perspectivă astrologică este o Lună Plină care are loc la 19 grade în semnul Vărsătorului și care formează o opoziție cu Soarele în Leu. Prin urmare, această opoziție se va transforma într- chemare pentru echilibru și echilibrare a două energii la fel de puternice și intense. Leul este un simbol al autoexprimarii, este vocal, mândru, o reprezentare puternică a individualității și a eului, în timp ce Vărsătorul, deși la rândul său independent și individualist, pune mai mult preț pe comunitate, pe spiritul comun, pe lucrul comun efectuat cu un scop mai mare decât cel individual.

De altfel, este foarte probabil să avem de ales între a ne concentra îndeosebi asupra propriei persoane și a ne fi propriul avocat și susținător sau între a ne uni forțele cu ceilalți (cu cei care ne împărtășesc ideile, viziunile sau gândesc similar) pentru binele unui grup mai mare de persoane sau pentru un scop umanitarian. Totul depinde și de situația ta din prezent, dar în multe semne fixe (precum Taur, Vărsător, Scorpion, Leu) se poate da această mică bătălie interioară între nevoia de a fi el cu el, în solitudine și liniște, sau nevoia de a fi el cu ceilalți, luând parte la ceva care este cuprins și în visurile sale.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Aceste zodii au tras lozul norocos în luna Mai 2023 și se bucură de succes financiar TEZYO primăvară/vară 2023 – o călătorie unică prin tendințele momentului cu cele mai iubite branduri de încălțăminte Caria dentară – ce este și cum se tratează

Luna plină în Vărsător (Vărsătorul este un semn fix de aer, dar este în același timp și autentic, inovativ, creativ, vizionar, un om al comunității) este o lună care ne aduce aminte de unicitatea vieții fiecăruia dintre noi, de faptul că fiecare dintre noi are o menire aparte, a venit pe această planetă cu un scop și cu anumit fel de a fi. Este o perioadă în care nu mai simțim deloc nevoia să ne ascundem după perdele și să spunem că suntem altceva decât ceea ce suntem.

Foto: Daniel Eskridge /Shutterstock

Vărsătorul trăiește mult în mintea lui, dar este momentul pentru a ajunge la un numitor comun între ceea ce simte cu inima și ceea ce gândește cu mintea. Pacea minții și pacea inimii – sunt cele mai importante pentru noi toți în această perioadă, dar și reconectarea la emoțiile noastre pozitive, frumoase, luminoase este aproape vitală.

Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi

Deși Vărsătorul este o zodie aflată într-o dinamică permanentă și care iubește noutatea și provocările, trebuie să ținem cont și de un alt aspect planetar important. Sunt 6 corpuri cerești: Soarele, Luna, Venus, Marte, Saturn și Uranus care își continuă mișcarea în semne fixe în intervalul Lunii pline, ceea ce s-ar putea traduce printr-o anumită rezistență în față schimbării. Schimbarea ne face să ne retragem în noi înșine în această perioadă, nu ne prea place și nici nu ne face să ne simțim confortabil.

Este musai să menționăm și anumite aspecte pe care le creează Luna Plină din Vărsător de pe 12 august cu alte planete. Astfel, Luna se va afla în conjuncție cu Saturn, dar și în careu cu Uranus. Nu sunt tocmai niște alinieri care să ne lase nepăsători și pot aduce niște sentimente contradictorii sau dezordonate, anumite amânări sau ne pot arunca când și când într-o stare de tristețe și îngrijorare.

Dar dacă reușim să rămânem deschiși, toleranți și înțelegători cu noi înșine și cu ceilalți, flexibili, acest aspecte, ca și careul efectuat de Saturn și Uranus și care ne vorbește la rândul sau despre unele schimbări care nu ne sunt tocmai pe plac sau despre întârzierea apariției acelor schimbări pe care le-am dori de fapt, ne putem transforma micile provocări în oportunități de care să fim mândri. Țineți minte: ori de câte ori vă veți simți copleșiți în aceste zile de o situație, o problemă sau un aspect, încercați să le abordați pe părți și bucăți, cu răbdare și o minte alertă, dar relaxată în același timp.

Saturn în conjuncție cu Luna în Vărsător ne poate face să fim mai încăpățânați decât de obicei, mai introvertiți, poate aduce anumite limitări sau restricții (sau lucruri pe care le resimțim noi așa), ne poate face să ne simțim inconfortabil emoțional sau să aruncăm prea multă seriozitate asupra propriilor sentimente (ne luăm prea în serios trăirile), să vedem lucrurile mai negative sau mai dificile decât sunt de fapt în realitate și să avem o tendință spre tristețe și melancolie din această cauză. Celor single sau care se simt singuri, abandonați/respinși în această perioadă le recomandăm din suflet să comunice cu persoanele apropiate, să vorbească despre sentimentele și vulnerabilitățile lor emoționale pentru a afla și a le fi confirmat încă o dată cât de iubiți și apreciați sunt. Trezirea, dragii noștri, aveți nevoie de conexiuni adevărate în această perioadă, nu să stați singuri și să vă lăsați pradă propriilor umbre. Nu uitați cât de frumoși, iubiți și puternici sunteți!

Conform https://cafeastrology.com, zodiile care vor fi cel mai puternic afectate de Luna plină sunt acele persoane în a căror hartă natală planetele personale se află la 15-23 de grade într-unul din cele 4 semne fixe: Taur, Leu, Scorpion și Vărsător.

Foto fr si main: Max4e Photo /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri