Femeile de varsta mijlocie intampina mari dificultati in a-si gasi din nou iubirea. Unul dintre motive este faptul ca barbatii de varsta lor isi cauta partenere cu mult mai tinere.

Via Daily Mail, sa luam ca exemplu povestea lui Ruthie. Ruthie are 47 de ani si este o femeie foarte atragatoare. Nu a fost niciodata casatorita si are un fiu pe nume James de 13 ani de al carui tata s-a despartit inainte de nasterea copilului. In ultimul deceniu, Ruthie si-a cautat un iubit chiar si prin intermediul internetului caci aceasta forma de comunicare pare sa fi facut ca acest demers sa para mult mai putin complicat (Exista o multime de siteuri de socializare, iar unele dintre ele sunt strict specializate in legaturi de cuplu.)

“Cand eram mai tanara aveam mereu parteneri si mi-a inchipuit ca nu va fi o problema dupa ce James se va naste”, spune Ruthie. “Cand baietelul meu avea trei ani am inceput sa imi caut pe cineva prin intermediul site-urilor de socializare. Discutiile acestea cu barbati erau foarte amuzante si de multe ori se transformau in flirt. Daca faceam insa aluzia la o intalnire de-adevaratelea, barbatul batea mereu in retragere sau uneori isi anula intalnirea chiar si cu cinci minute inainte. Asa s-au derulat timp de cativa ani, relatiile acestei femei cu barbatii.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Ți-a rămas cozonac după sărbători? Nu îl arunca! Uite în ce desert delicios îl poți transforma Vârsta de pensionare la români crește! Ce anunț a făcut şeful Casei de Pensii ”Un elev exemplar” – presa sârbă despre adolescentul care a deschis focul într-o școală din Belgrad

Ultima data cand s-a inscris pe un site de intalniri, Ruthie avea 44 de ani si putini barbati incercau sa o contacteze. 40 de ani se pare ca este un punct critic pentru disponibilitatea barbatilor fata de tine...”, spune aceasta femeie.

Si aceasta pentru ca barbatii de varsta mijlocie au tendinta de a-si cauta partenere mult mai tinere decat ei, dupa cum arata foarte clar si site-ul OkTrends, dupa o analiza detaliata a unei consistente baze de date formata din utilizatorii site-ului de intalniri online OkCupid.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri