Pentru unii 'gunoi', pentru altii 'arta'! In ianuarie, Vogue Franta a starnit valuri de critici in intreaga lume cu fotografii deranjante ce infatisau fetite de 10 ani, machiate intens si imbracate nepotrivit pentru varsta lor.

Pozele au fost instrument vizual pentru un articol despre varsta, fetitele fiind surprinse in atmosfera "Vogue"-esque cu care ne obisnuieste de atata timp aceasta revista, insa cu modele majore.

Domnisoarele care abia si-au schimbat dintii de lapte, imbracate in rochite elegante, cu machiaj impecabil si "cocotate" pe tocuri, incearca sa ne transmita spiritul ludic, de flirt, transmis de modele adevarate de prin pictoriale.

Corpurile lor micute, impopotonate cu bijuterii si coafuri nepotrivite ne fac, practic, sa uitam ca avem de-a face cu niste copii, care inca se mai joaca cu papusile si plang dupa mamicile lor.

Unul dintre copiii model ce au aparut in Vogue, este Thylane Lena-Rose Blondeau, o micuta frantuzoaica, originara din Coasta de Fildes, in varsta de 10 ani, care acum s-a "capatuit" cu cateva poze sexy pentru portofoliul de model, inca din frageda pruncie, scrie mommyish.com.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică? Stresul scolar la copii – sfaturi si recomandari Beneficii pentru copiii personalului din învățământ; Profesorii au obligaţia de a respecta diversitatea – noi amendamente adoptate în Camera Deputaților

Thylane Lena-Rose Blondeau este noua obsesie a industriei modei sau doar ceva foarte, foarte infricosator?

Captura foto: Dailymotion; imaginea surprinde unul dintre cadrele Vogue care au provocat revolta in intreaga lume datorita sexualizarii unor fetite cu varste cuprinse intre 6 si 10 ani;

A fost comparata cu Brigitte Bardot, si, desi este un copil, a aparut in mai multe pictoriale provocatoare, a mers pe pasarela pentru Jean Paul Gaultier la patru ani si a aparut chiar si aproape topless. Desi multe din fotografiile sale sunt potrivite varstei, o parte din ele depasesc orice limita, ca cea in care apare machiata, cu tocuri si intinsa pe o canapea cu imprimeu de leopard.

de Laura Dragulin

Citi acest articol care condamnata portretizarea gresita pe care o face industria de frumusete fetitei de 10 ani, in intregime pe site-ul de stiri www.9am.ro.

Nu reușește să-și lege șireturile? Poate fi un semn că ai un copil supradotat, afirmă o specialistă din SUA Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice Canapea fixă sau extensibilă: cum faci alegerea corectă?

Recititi si articolul Garbo.ro: Stop! Sa nu ne mai sexualizam fetitele


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri