Chiar si experientele placute, precum casatoria, angajarea, schimbarea locuintei sau nasterea unui copil produc stres si ne pot imbolnavi. Insa cel mai stresant eveniment de viata este moartea subita a unei rude apropiate (conform Scalei Holmes si Rahe), acel om despre care spunem ca este totul pentru noi.

Al treilea nivel inseamna informare si educare a publicului general. Resursele disponibile acum sunt blogul https://doliularomani.wordpress.com – cu multe povesti de viata si articole de specialitate si filmuletul "Totul va fi bine" care a obtinut aproape 900 de vizualizari in doar 2 luni si este primul material audio-video in limba romana de suport pentru doliu:

"La nivelul comunitatilor locale, vrem sa organizam seminarii tematice de constientizare a nevoii de dezvoltare a serviciilor de suport, precum si formare in consiliere de doliu. Cu cat afla mai multi oameni despre aceste resurse, cu atat va fi mai usor de consolidat o retea de suport", spune Mihaela.

La un an de la lansare, "Exista viata dupa doliu" este recunoscuta ca una din initiativele de schimbare in bine a vietii in Romania si poate fi sustinut in concursul organizat de catre Avon si dedicat femeilor extraordinare pe care nu le stim, dar care schimba lumea din jurul lor: https://www.avon125.ro/propunere-Mihaela-Vlad-211.html.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Atunci când nu mai crezi în nimic, îți rămâne o singură variantă: Să crezi în tine! Atunci când mi-am dat seama că totul depinde de mine, m-am liniștit Dicționar de vise: Ce înseamnă când visezi șobolani?

"Totul in acest proiect este nou, deci necunoscut si greu de anticipat, dar cineva trebuie sa o faca si sunt mandra sa fiu printre deschizatorii de drum!", spune Mihaela, aceasta tanara care merita toata admiratia noastra.

Foto front si main: Shutterstock

de Iulia Sima


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri