Agentia de Dezvoltare Comunitara 'Impreuna' lanseaza consursul 'Priveste-ma asa cum sunt!', care se adreseaza liderilor sindicali, reprezentantilor ONG-urilor si ai institutiilor relevante in domeniul managementului participativ si mobilizator.

Concursul se va desfasura in perioada iulie – decembrie 2011, iar premiile ce pot fi castigate de participanti totalizeaza 130.000 lei. La concurs se pot inscrie participantii la cursurile de management participativ si mobilizator organizate de Agentia „Impreuna”, in parteneriat cu C.N.S.L.R. Fratia, Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei si Institutul National de Cercerare Stiintifica in domeniul Muncii si Protectiei Sociale.

Acestea se desfasoara in patru module, pe parcursul a 7 luni, pana in decembrie 2011.  Accesul la cursuri este gratuit prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013 „Investeste in oameni!”

Atat concursul „Priveste-ma asa cum sunt”, cat si cursurile de management participativ si mobilizator sunt organizate in cadrul proiectului „Imputernicirea femeilor rome pe piata muncii”, al carui obiectiv este consolidarea unui mecanism de cooperare intre sindicate, ONG-uri si institutii relevante in promovarea pe piata muncii a intereselor femeilor rome. Proiectul are o valoare de 4 milioane lei, se deruleaza pe parcursul a doi ani (2010 - 2012) si este cofinantat din Fondul Social European prin POSDRU 2007 – 2013 „Investeste in oameni!”

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte Iubirea de sine. Cum poți să te regăsești în câțiva pași simpli Meditația mindfulness: Antidotul pentru stres și anxietate

Astfel, participantii la cursurile de management participativ si mobilizator trebuie sa formeze echipe de lucru, sa elaboreze si sa prezinte planuri de actiune ce vizeaza participarea femeilor rome/grupurilor vulnerabile in structurile din care fiecare participant provie, ce au ca scop dezvoltarea unor mecanisme de prevenire si combatere a formelor multiple de discriminare, descurajare si de excludere a grupurilor dezavantajate de pe piata muncii.

Numarul premiilor precum si sectiunea de premiere vor fi stabilite ulterior, insa nu va depasi numarul de 40 premii. De asemenea, suma maxima a unui premiu per echipa nu va depasi 10.000 lei. Se va incuraja formarea de echipe din cele 3 grupuri tinta participantilor, pentru a se dezvolta mecanismul de cooperare intre actorii sociali pe piata muncii.

La concurs pot participa 30 de lideri reprezentativi in structurile sindicale, 30 de reprezentanti ai societatii civile si 20 de reprezentanti ai autoritatilor publice centrale si locale. Acestea este si numarul participantilor la cursurile de management participativ si mobilizator.

MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR THE BEAUTIFUL CLUB - primul club exclusivist de beauty s-a deschis in centrul capitalei Pantaloni cargo de damă House: cum să-i porți în 2023

Participantii la concurs pot aplica planurile de actiune in perioada iulie – decembrie 2011. Evaluarea planurilor, a implicarii si a activitatilor desfasurate vor avea loc in ianuarie 2012, iar castigatorii vor fi desemnati la finalul lunii ianuarie 2012.

Regulamentul concursului, precum si alte informatii despre proiect puteti afla accesand link-ul: www.privestemaasacumsunt.ro sau pagina de Facebook – Priveste-ma asa cum sunt.

Foto fr si main: By Olga Pink /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri