12:07, 1 Iulie 2011 publicat în Social

Avem nevoie de mai multi investitori profesionisti femei', titra ForbesWoman intr-o editie mai veche. Asa se pune problema in Occident. Aici, avem nevoie ca femeile sa indrazneasca sa isi faca din ce in ce mai mult loc in afaceri, de aceea Garbo le incurajeaza pe femeile care au reusit sa puna bazele propriului business.

Este esential ca in mediul de afaceri sa se infiltreze cat mai multe femei. Aceasta ar insemna un pas important pentru participarea reala a femeilor din Romania la viata publica.

Similar spatiului politic romanesc, mediul de afaceri este slab reprezentat la feminin, este inca greu de accesat de catre femei. Ele trebuie sa se lupte cu o multime de prejudecati sau sa isi infranga propriile temeri induse de catre lipsa de traditie a implicarii femeilor in afaceri.

Citeste si:
Horoscop lunar complet: Horoscopul Octombrie 2020 pentru toate...
Horoscop lunar complet:...

Dar barierele pot fi depasite! Femei intreprinzatoare au reusit deja sa apuce fraiele competitiei si in acest domeniu! Daca esti femeie de afaceri si doresti sa obtii mai multa vizibilitate pentru compania ta, Garbo iti rasplateste spiritul antreprenorial. Poti castiga o campanie de promovare online pentru compania ta.

Campania este in valoare de 5000 euro si se va derula in reteaua InternetCorp (Garbo.ro, Wall-Street.ro, Kudika.ro, 9am.ro, Envy.ro, Yuppy.ro).

Citeste si:
Scapă de cicatrici și vergeturi cât ai spune... Regen-sil
Scapă de cicatrici și...

Tot ce trebuie sa faci este s


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri