Avem nevoie de mai multi investitori profesionisti femei', titra ForbesWoman intr-o editie mai veche. Asa se pune problema in Occident. Aici, avem nevoie ca femeile sa indrazneasca sa isi faca din ce in ce mai mult loc in afaceri, de aceea Garbo le incurajeaza pe femeile care au reusit sa puna bazele propriului business.

Este esential ca in mediul de afaceri sa se infiltreze cat mai multe femei. Aceasta ar insemna un pas important pentru participarea reala a femeilor din Romania la viata publica.

Similar spatiului politic romanesc, mediul de afaceri este slab reprezentat la feminin, este inca greu de accesat de catre femei. Ele trebuie sa se lupte cu o multime de prejudecati sau sa isi infranga propriile temeri induse de catre lipsa de traditie a implicarii femeilor in afaceri.

Dar barierele pot fi depasite! Femei intreprinzatoare au reusit deja sa apuce fraiele competitiei si in acest domeniu! Daca esti femeie de afaceri si doresti sa obtii mai multa vizibilitate pentru compania ta, Garbo iti rasplateste spiritul antreprenorial. Poti castiga o campanie de promovare online pentru compania ta.

Campania este in valoare de 5000 euro si se va derula in reteaua InternetCorp (Garbo.ro, Wall-Street.ro, Kudika.ro, 9am.ro, Envy.ro, Yuppy.ro).

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Andreea Bălan și Andreea Antonescu, mesaje după finala America Express. Artistele au pierdut marele premiu: „Am luptat cot la cot” Celebrul tenorul italian, Alessandro Safina revine pe scena Salii Palatului din Bucuresti cu un concert memorabil! Examen suplimentar față de Evaluarea Națională pentru admiterea la liceu. Se va da pentru 50% dintre locuri

Tot ce trebuie sa faci este sa introduci datele tale folosind formularul de pe pagina concursului. Termenul limita este 13 iulie 2011.

Pe data de 15 iulie 2011 vom alege castigatoarea prin tragere la sorti.

Foto front si main: Dreamstime


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri