Un studiu american releva faptul ca slabele din SUA castiga cu 22 de mii de dolari mai mult decat femeile care au kilograme in plus. Rezultate asemantoare au fost gasite si de catre cercetatorii finlandezi.

Cu toate acestea, observa revista italiana, gratiei unor personalitati ca Oprah Winfrey, acest trend incepe sa se schimbe. Sunt femei asemeni Christinei Hendricks care isi poarta cu mandrie formele, astfel incat au devenit simbol al schimbarii perceptiei publice cu privire al imaginea feminina. Si personalitati din politica precum sotia presedintelui american Barack Obama, Michelle Obama, se prezinta in perfecta forma fizica mereu, fara sa fie neaparat o slabanoaga.

Tema este de actualitate, insa nu trebuie sa vorbim in termeni de dictatura a trupului slab si nici despre revers – dictatura trupului cu forme, ci mai degraba despre cum am putea, fiecare dintre noi sa cautam un drum al sanatatii pentru trupul nostru.

In termeni de dreptate sociala de asemenea, trebuie sa luptam impotriva discriminarii cu care se confrunta femeile la locul de munca, fie ca sunt slabe, fie ca au mai multe sau mai putine kilograme in plus.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Izolația termică a casei - o necesitate pentru confort și economie! 5 cadouri pe care i le poți dărui unui bărbat din viața ta 2 aspecte de care să ții cont pentru amenajarea unui colț cu piscină în curte

foto: Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri