4 / 5

Iulia Sima - Sa dansam! Sa ne implicam!

De ce cred ca este important sa va alaturati campaniei One Billion Rising? Cred ca sunt foarte multe lucruri care ne leaga ca femei in lume. Pe langa experiente specifice si miraculoase, cum ar fi de pilda... maternitate, ne leaga insa si lucruri care dor.

Violenta asupra femeilor este un fenomen international si are legatura cu modul in care este construita aceasta societate. Alaturati-va noua pentru o lume in care agresiunea de orice tip nu mai este o normalitate. Este foarte important sa transmitem un mesaj comun, iar campania internationala pe care a initiat-o Eve Ensler este incarcata de atat de multa energie pozitiva, de daruire.

Dansul este cu adevarat cea mai frumoasa forma de exprimare, este marea mea iubire si cred ca prin dans putem sa ne unim cu entuziasm pentru aceasta cauza. Spun un NU raspicat violentei indreptate impotriva femeilor! M-a emotionat in mod deosebit faptul ca atat de multi oameni frumosi ni s-au alaturat in pregatirea evenimentului One Billion Rising de la Bucuresti. M-am bucurat atunci cand am vazut ca si Timisoara s-a mobilizat si va fi de asemenea un flash-mob si acolo. M-am bucurat ca si alte initiative vor avea loc in data de 14 februarie, anul acesta, sub semnul One Billion Rising.

One Billion Rising - BucharestDansati alaturi de noi sau sustineti aceasta cauza oricum va este posibil. Puteti sa transmiteti mesaje de sustinere, puteti sa scrieti un mesaj pe o foaie de hartie si sa va faceti o poza, puteti sa dansati in sufragerie sau la birou, sa inregistrati si apoi sa ne trimiteti mesajele voastre. Important este sa fim unite. Important este sa afirmam raspicat care sunt valorile in care credem, pentru noi si pentru generatiile viitoare!   Sunt invitati si domnii sa ne sustina si sa danseze! "Let's Dance! Let's Rise!"

 

 

Iulia Sima este redactor Garbo.ro si redactor sef Envy.ro, activista feminista in Asociatia FRONT si de asemenea o mare iubitoare de dans si arta contemporana.

 

Înapoi la articol

Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri