Prietenii mei prefera sa faca dragoste cu o femeie care le incita pasiunea pe mai multe niveluri, nu doar unul. Dar am ajuns sa fim conditionati, asemeni unor catei Pavlovieni.

Ce fel de femei iubesc barbatii, pana la urma?

Iata ce crede Tom Matlack:

"Da, e adevarat barbatii iubesc femeile. Dar le iubim pe femei in toata complexitatea lor, pentru lucrurile pe care le fac, pentru inteligenta lor, pentru agerimea lor, spiritual lor atletic, creativitatea lor, puterea lor, forta personalitatii lor. Ceea ce se pare ca am uitat in tot acest timp. Iar creierul nostru este intoxicat cu pornografie in toate formele ei, care ne ameninata si nu neaparat fiindca ar fi moral gresit, ci fiindca pur si simplu suntem distrasi de la lucrurile cu adevarat importante, slabindu-ne puterea. E o calatorie imaginara care in niciun caz nu ne va ajuta sa ne imbunatatiim viata, sa fim tati mai buni sau soti mai buni si sa avansam in cariere.

Modelele pe care le-am intalnit in carne si oase s-au dovedit a fi chiar neatractive. Cand o femeie frumoasa deschide gura si spune prostii si nonsensuri, acel 10 perfect se transforma in nota 2.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Vârsta de pensionare la români crește! Ce anunț a făcut şeful Casei de Pensii 2 aspecte de care să ții cont pentru amenajarea unui colț cu piscină în curte Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC!

Sotia mea a fost avocata, pentru ca apoi sa se ocupe cu decoratiunile, pentru ca apoi sa promoveze drepturile copiilor. Da, e sexy – dar in acelasi timp e mai desteapta decat mine, de departe mult mai placuta intr-un loc cu multi oameni si poate sa convinga pe oricine sa faca orice, atunci cand vine vorba de ajutorarea copiilor aflati in pericol. E atragatoare nu doar fiindca e foarte frumoasa, dar si pentru ca are toate aceste calitati".

Trebuie sa spun ca citind gandurile aceastea atat de sincere si inteligente scrise de catre un barbat, am ramas putin surprinsa, desi adevarul este ca nu prea am cunoscut barbati care sa puna pret doar pe aspectul fizic al unei femei.

I-am intrebat pe cativa dintre colegii mei, “Ce fel de femei iubesc” ca sa probez opiniile acestui editorialist, in legatura cu atractivitatea femeilor, fara sa le dau prea multe detalii despre ce am de gand. Raspunsurile lor seamana izbitor de tare cu ceea ce a afirmat, mai pe larg, Tom Matlack.

Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!   Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare!

“In general imi plac femeile inteligente. Asta ca titlu de referinta, sa zic asa. Pe urma, o femeie din punctul meu de vedere, nu trebuie sa fie extraordinar de frumoasa, sau sa arate ca un fotomodel, ci mai degraba trebuie sa exprime ceva special. E important aspectul fizic, pentru ca e clar ca o femeie frumoasa te atrage dar nu este, din punctul meu de vedere atat de important", imi spune un coleg.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri