Prietenii mei prefera sa faca dragoste cu o femeie care le incita pasiunea pe mai multe niveluri, nu doar unul. Dar am ajuns sa fim conditionati, asemeni unor catei Pavlovieni.

"Dar se mai petrec cateva lucruri in legatura cu barbatii, care merita a fi luate in considerare, spune Matlack. In mass-media barbatii sunt caricaturizati ca personaje foarte primitive atunci cand vine vorba despre femei si sexualitate. Si cine e de vina pentru toate astea? Barbatii, evident, ca doar nu sunt femeile cele care patroneaza cluburi de striptease sau site-uri porno".

“Avem un inamic, iar inamicul suntem chiar noi!

"Popularitatea sectiunii promovate de Esquire – “Women we love” (“Femei pe care le iubim”) explica de fapt in profunzime, ceea ce s-a intamplat cu noi barbatii, pana in acest an 2011. Am lasat sa ne fie furata din masculinitate, am lasat sa ni se fure din acel adevar nuantat care ne spune cum suntem noi de fapt", spune Tom. “Avem un inamic, iar inamicul suntem chiar noi!

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Vârsta de pensionare la români crește! Ce anunț a făcut şeful Casei de Pensii Uterul retrovers - ce înseamnă - detalii de la un medic ginecolog 4 sfaturi ale specialiştilor pentru îngrijirea tenului femeilor de 30 de ani 

"Da, suntem in minoritate la locul de munca si la facultate – dar asta fiindca motivatiile si scopul nostru in viata au fost distruse de catre cultura populara, care mandateaza ca lucrurile pe care ar trebui cu adevarat sa le vrem, acelea care ar demonstra ca suntem masculi alfa, sunt de fapt goale, lipsite de esenta si distrugatoare de spirit.

In timp ce noi ne uitam la fotbal si salivam dupa Megan Fox, femeile fac restul treburilor. Ca sa o spun mult mai direct, vorbesc despre diferenta dintre a face dragoste si a te masturba. Genul acela de rubrica ca “Women we Love” de la Esquire, tinteste catre ultimul aspect, cerandu-ne sa ne concentram pe imagini cu staruri din filme pe care nu le putem atinge niciodata si care fac pe prostutele spre satisfactia noastra. Pana la urma nici nu e vina acestor femei ca ne sunt prezentate atat de lipsite de continut", spune Tom.

Majoritatea femeilor cred că încă nu există egalitate de gen în România Cum să restabilești echilibrul natural al florei vaginale: soluții de durată, ușor de aplicat   Alimentația și somnul sunt aspectele cu cel mai mare impact asupra calității vieții românilor, conform celui mai recent studiu CIPRA

"Ceea ce este clar, este ca majoritatea barbatilor pe care ii cunosc nu sunt pe deplin satisfacuti sau impliniti doar privind astfel de imagini, ale unor femei pe care nu le vor intalni niciodata si care, mai mult decat atat, nici macar nu arata 100% asa (n.r. pentru ca majoritatea imaginilor cu vedete sunt editate in Photoshop). Prietenii mei prefera sa faca dragoste cu o femeie care le incita pasiunea pe mai multe niveluri, nu doar unul. Dar am ajuns sa fim conditionati, asemeni unor catei Pavlovieni".


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri