Desi femeile domina internetul, ele par sa nu aiba cine stie ce influenta in online, cel putin asa au aratat unii dintre vorbitorii prezenti la prima Conferinta Women on Web, desfasurata joi, 14 octombrie la Hotel Radisson din Capitala. Doar ca eu nu sunt de aceeasi parere!

Si ca sa va dau motiv de inspiratie, cu ajutorul site-ului Femei-in-Afaceri.ro, am descoperit-o pe Adriana Ceausescu, New Media & Online Manager Lyoness Romania:


Emisiunea "Business la Feminin" cu Alice Botnarenco
Vezi mai multe video din film

  • Moment frumos la Women on  Web:

Am aplaudat la Women on Web, atunci cand in sfarsit, o fata (femeie in devenire) a urcat pe scena. Este vorba despre alpinista Crina Coco Popescu, care la 16 ani cucereste varf dupa varf si bate record dupa record, reprezentand Romania, in toata lumea. Un filmulet in care era prezentat succesul lui Coco, l-a impresionat pana la lacrimi pe Cristi Manafu si cred ca este un moment pe care nu-l voi uita multa vreme: sa vezi cum un barbat nemaipomenit este impresionat de performantele unei fete extraordinare. De altfel cred ca toti cei prezenti in sala am fost la fel de miscati. Fiindca tot vorbim despre online, o puteti urma pe Coco in aventurile ei, pe site-ul celmaisus.ro, pe Twitter sau Facebook. Si, pentru ca vorbeam de asemenea si despre empatia specifica femeilor, pentru a pleca in urmatoarea expeditie ce o poate transforma in Prima FEMEIE din Lume care a terminat circuitul Seven Volcanoes!, trebuie sa stiti ca alpinista mai are nevoie de 30.000 de euro, necesari pentru acesta expeditie, deci Coco are nevoie de ajutorul nostru.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Majoritatea femeilor cred că încă nu există egalitate de gen în România

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri