Deputata italiana din PE Licia Ronzulli a starnit atentia tuturor, luptand intr-un mod neobisnuit pentru reconcilierea vietii de familie cu cea profesionala, in ceea ce le priveste pe femei.

Incurajata de reactia pozitiva pe care a primit-o din partea tuturor partidelor europene, Ronzulli a stabilit o intalnire cu parlamentarii ce impartasesc aceleasi idei, pentru a discuta despre modul in care poate fi imbunatatita viata mamelor care muncesc. “Vom discuta o propunere sau o directiva. Poate vom face un apel catre Comisia Europeana, iar mesajul nostru va fi foarte puternic, avand sprijinul tuturor partidelor din PE”, a mai spus Licia Ronzulli. "Eu, in drepturile femeilor cred cu tarie si trebuie sa incepem cu drepturile mamelor", a declarat politiciana si pentru publicatia italiana de femei Donna Moderna.

Licia Ronzulli si-a castigat scaunul de deputata a PE, anul trecut si este membra a partidului liderului italian Silvio Berlusconi (Popolo della Libertà). Italianca este membra a comisiei pentru sanatate, alimentative si mediu in Strasbourg si a lucrat ca asistenta in Milano si in Bangladesh, inainte de a deveni directoare de spital si mai apoi sa intre in politica. (Sursa)

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cele mai bune căști pentru momentul tău cu tine Idei de cadouri memorabile pentru femei sofisticate Păr ultralung și bucle voluminoase, printre tendințele 2023 pentru păr

Ce fac politicienele romane pentru noi ?!

Intr-o postare care a urmat stirii despre gestul deputatei italiene, bloggerita Geanina comenteaza despre activitatea politicienelor romane… si este foarte dezamagita.

“In timp ce in Parlamentul European, sunt deputate care se manifesta cum pot pentru concilierea vietii profesionale cu cea familiara... in Romania o avem pe Roberta Anastase, care ne demonstreaza... ce???

Probabil ne demostreaza noua femeilor de ce nu trebuim promovate... pe principiul in spatele unei femei tipul Roberta, sigur exista 1-2 barbati care trag sforile dupa bunul plac”, scrie Geanina.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri