Uitati de barbatii de ieri, "Neosexualul" este noua formula a virilitatii! Neosexualul "este un James Bond cu simt al umorului, este un sensibil si un tip sportiv in acelasi timp".

Miile de ani ale existentei “barbatului brutal” au fost aruncate intr-o singura decada tumultoasa, cu preschimbari socio-tehnologice, iar modelul traditional al masculinitatii s-a transformat intr-unul al sensibilitatii masculine. Ca sa va construiti mental o imagine a acestui tip de barbat, ganditi-va la Michael Jackson din anii ’80 - acel tanar sensibil si firav, care frangea inimile a milioane de femei.

3. Cam prin anii '90, si terminologia "snag" si-a pierdut din acutalitate explica teoreticianul australian. Piata se misca intr-o alta directie astfel incat, pana la sfarsitul anilor '90, prin cafenele, baruri si restaurante isi facea aparitia o alta "specie masculina", metrosexualul.

Adica un nou design al barbatului modern. Piata de bunuri de consum adresata barbatilor a aratat ca femeile nu mai gasesc deloc atragatoare frizura cu chica si ca nici mustata pe care o purtau "barbatii snag' nu mai e chiar asa de atragatoare. Dar metrosexualii au gasit "solutia" si au inlocuit acea mustata, cu un mic smoc de par plasat sub buza inferioara, ceea ce pare sa ii investeasca pe purtatori cu o irezistibila alura sexy.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cum să restabilești echilibrul natural al florei vaginale: soluții de durată, ușor de aplicat   Când vei învăța lecțiile din trecut, vei cunoaște cea mai frumoasă și puternică poveste de iubire Tehnici de meditație personalizate: Cum să alegem metoda potrivită în funcție de starea noastră de spirit 

Metrosexualii nu mai beau vin, dar le place berea pe care o savureaza din sticle cu design special, explica teoreticianul australian, cu o evident nota ilara, menita a ilustra mai bine schimbarile de comportament ale barbatilor in ultimele decenii.

4. Aceste preschimbari in inventarea rolurilor masculinitatii nu s-au sfarsit aici, noteaza acelasi teoretician. In luna aprilie anul trecut, o companie britanica de deodorante, a dat publicitatii un studiu la care au participat 2800 de femei cu varsta cuprinsa intre 18 si 34 de ani, din 14 tari si care a aratat o preschimbare a "gusturilor femeilor pentru barbati". Femeile isi doresc acum barbati sensibili (sugerand o posibila reintoarcere la stilul snag), dar in acelasi timp ele isi doresc ca acesti barbati sa isi mentina din masculinitatea traditionala. De asemenea, ele isi doresc ca acestia sa aiba ei "initiativa si increderea de a face primul pas si de a le invita la o intalnire".

Lumina pe care o porți în sufletul tău este mai puternică decât răutățile celor din jur Amnezia infantila – de ce nu ne amintim primii ani de viata? Scurt GHID de supraviețuire în vreme de Mercur Retrograd: ce să faci în perioada 21 aprilie-14 mai 2023

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri