Uitati de barbatii de ieri, "Neosexualul" este noua formula a virilitatii! Neosexualul "este un James Bond cu simt al umorului, este un sensibil si un tip sportiv in acelasi timp".

1. "Imi pare rau pentru barbati. Cu ani in urma, un barbat <bloke> era <bloke si atat>", scrie demograful, in www.theaustralian.news.com.au. Termenul, in Marea Britanie, dar si in Australia se refera la definirea unui anume prototip de barbat: este un "tip dur", "bea bere si ii plac sporturile".

Este barbatul clasic, atitudinea unui astfel de barbat defineste virilitatea in sensul sau clasic. Este brutal, combativ in felul de a se comporta si de a vorbi, nu tradeaza sensibilitate si urasete obiceiurile de ingrijire excesiva pe care le considera un specific al femeilor. Il stiti cu siguranta, astfel de barbati ii vedem inca destul de des in jurul nostru. Iar o maraca de produse pentru barbati a lansat o adevarata isterie online prin camapaniile sale cu ajutorul carora ne invata la propriu ce inseamna masculinitatea. In opinia lor!

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Când vei învăța lecțiile din trecut, vei cunoaște cea mai frumoasă și puternică poveste de iubire Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi 6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică?

2. Acest barbat "a fost nevoit sa evolueze intr-o forma de viata mai complexa", afirma demograful, cu o urma de ironie. In anii '80, ceea ce femeile au inceput sa isi doreasca de la barbati a inceput sa se schimbe. A aparut terminologia S.N.A.G (Sensitive New Age Guy), care se refera la barbati sensibili si timizi, interesati de probleme aflate pe agende feministe.

“Babatii snag” erau mult diferiti de “barbatii bloke”. Se tundeau cu chica. Purtau mustati (in anii ‘80) si isi legau un pulover pe dupa umeri. Spre deosebire de "blokes", acestora le placea vinul si nu berea. Acesti barbati sensibili ai sfarsitului de secol XX erau de asemenea dispusi sa aiba grija de copii si sa gateasca.

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri