1 / 5

Actrita Vera Linguraru

Actrita Vera Linguraru: „Sa nu iti fie rusine, ridica funtea sus si descopera in tine calitati, valente, dezvolta-le in asa fel incat nimeni sa nu iti stea in fata”.

Vera a insufletit personaje pe scena Teatrului Ion Creanga din Bucuresti precum Columbina (Samanta Vrajita), Calul (Harap Alb), Purtator de rug, Domn mascat, Copil calatorind spre Tara Minunilor, Acrobat in arena circului (Pinocchio). De asemenea, a jucat in numeroase roluri pe scena Teatrului Ovidius din Constanta si a Teatrului Urmuz, din Tulcea. A jucat in filmele „Cum mi-am petrecut sfarsitul lumii”, „Detectiv fara voie”, „Ruga”, „Binecuvantata fii, inchisoare”, „Maria”.

S-a implicat in numeroase initiative pentru educarea tinerilor privind problema discriminarii si a fost premiata la Gala Femeilor Rome, in luna martie 2011, la sectiunea Cultura, incadrandu-se in tiparul modelului de femeie roma care contribuie la imbunatatirea vietii comunitatilor de romi, prin munca sa.

„In forul nostru interior, putem schimba ceva in mai bine”, considera actrita. Citeste toata povestea Verei pe site-ul Agentiei Impreuna.
 

Înapoi la articol

Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri