4 / 5

Priveste-ma asa cum sunt!

Agentia de Dezvoltare Comunitara Impreuna aduce in dezbaterea publica un subiect mai putin vizibil - femeile rome pe piata muncii, prin intermediul unei campanii sociale promovate la nivel national sub sloganul „Priveste-ma asa cum sunt!”.

Prezenta femeilor rome in spatiul public romanesc continua sa fie un subiect controversat, iar perceptia societatii se axeaza in special pe elementele traditionale ale vietii acestora sau este alimentata cu exemple negative printr-o promovare excesiva a comportamentelor neconforme cu normele sociale.

De aceea ne-am propus sa va prezentam o alta latura a femeilor rome, prin intermediul povestilor lor de viata, prin experientele lor dandu-le voce. Abordarea subiectului din aceasta perspectiva a fost determinata de faptul ca interesele comune femeilor rome se intalnesc, adesea, pe piata muncii, un aspect mai putin cunoscut de reprezentantii sindicatelor si ONG-urilor, mass-media si societate, in ansamblu, noteaza Agentia Impreuna.

Proiectul este cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007- 2013 – Investeste in oameni!”

Pentru mai multe detalii despre acest proiect puteti accesa site-ul www.privestemaasacumsunt.ro sau pagina de Facebook Priveste-ma asa cum sunt.

 

 

Înapoi la articol

Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri