5 Iunie 2015 publicat în Social 2 share-uri

600 de copii din Bucuresti, Cluj, Iasi, Buzau si Timis ii asteapta pe voluntari sa le faca vara mai frumoasa. Voluntarii se pot inscrie pana pe data de 9 iunie in Bucuresti si pana pe 17 iunie in tara

Comunicat de presa

“Devino voluntar! E distractiv si simplu sa ajuti!” - acesta a fost mesajul concertului cu joaca Playground for Education, la care peste 600 de oameni au sarbatorit un an de educatie prin joc prin programul Ajungem MARI pentru copiii din centre de plasament.

Membrii trupelor Suie Paparude, Les Elephants Bizarres, Coma, Pixels si Harlequin_Jack au facut apel la voluntariat in centre de plasament: “Orice copil are nevoie de sustinere si de mentori care sa le arate calea, asa ca sustinem voluntarii Ajungem MARI si invitam cat mai multi oameni sa se implice.”

Pentru ca la Ajungem MARI educatia se face prin joc si metode interactive, pe langa concert, participatii la eveniment s-au distrat cu jocuri ale copilariei sau jocuri educative. Cei mai jucausi au jucat sotron, elasticul, coarda sau TOMAPAN, iar curajosii au participat pe scena la concurs de recitat poezii cu baloane cu heliu.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Kaufland România a plantat o pădure egală cu numărul de angajați la Scorțeni, județul Prahova Candela sufletului nostru este cea care trebuie să fie totdeauna aprinsă. Cuvinte pentru suflet de la Maica Gavrilia Papaiannis (de citit mai ales în postul Paștelui) Specialiștii avertizează că sezonul alergiilor devine mai lung din cauza încălzirilor climatice. Cum pot fi ținute sub control alergiile oculare?

Evenimentul Playground for Education a avut atat rolul de a transmite oamenilor ca pot sa ajute distrandu-se, facand un apel la voluntariat pentru modulul de vara al proiectelor “Da-ti pasiunea mai departe” si “Explorator pentru o zi”. Cei care devin voluntari le pot transmite copiilor pasiunile lor ( de la engleza si matematica, la dans, teatru sau fotografie) sau ii pot insoti pe copii la activitati in afara centrelor, la spectacole de improvizatie sau in parcuri de aventura, plecand mereu incarcati cu multa energie.

Ultimele inscrieri la voluntariat pentru modulul de vara!

600 de copii din Bucuresti, Cluj, Iasi, Buzau si Timis ii asteapta pe voluntari sa le faca vara mai frumoasa. Voluntarii se pot inscrie pana pe data de 9 iunie in Bucuresti si pana pe 17 iunie in tara, trimitand CV si scrisoare de intentie la office@ajungemmari.ro. Voluntarii pot fi liceeni, studenti sau profesionisti, cu varsta minima de 15 ani si fara limita superioara de varsta. Dupa inscrieri, ei vor participa la traininguri, in cadrul carora vor invata cum sa lucreze cu copiii. La finalul modulului voluntarii primesc diplome si adeverinte.

7 exerciții filosofice stoice pentru o viață mai fericită ORA ROMÂNILOR DE PRETUTINDENI, din 2 aprilie, la Metropola TV Principiile de bază ale mașinii CNC

Programul educational Ajungem Mari – Asociatia Lindenfeld

Asociatia Lindenfeld este o organizatie non-guvernamentala ce are ca obiectiv facilitarea accesului grupurilor vulnerabile la domenii cheie ale societatii.

Principalul program este Ajungem Mari, care sustine educatia copiilor din centre de plasament si medii defavorizate. Prin proiecte de voluntariat si orientare profesionala, workshop-uri, ateliere creative si activitati socio-recreative, programul isi propune sa reduca trauma institutionalizarii, a abandonului si a separarii de familie, sa le dea copiilor incredere in ei si sa le formeze abilitati pentru a deveni adulti responsabili si independenti. Detalii pe www.ajungemmari.ro.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri