24 Iulie 2014 publicat în Social 2 share-uri

Il cheama Bogdan Lazaroi si la varsta cea mai frumoasa (14 ani) se lupta cu o boala foarte grava. Viata lui s-a schimbat dramatic intr-o zi de ianuarie, cand Bogdan le-a spus parintilor ca nu se simte bine, iar verdictul medicilor a fost unul care i-a cutremurat pe toti: Limfom Malign Non Hodgkin Stadiul III tip Burkit, o forma agresiva de cancer al sangelui.

Din copilul vioi si energic, asa cum il stia toata lumea, curele de citostatice si sedintele de chimioterapie in regim de urgenta l-au sleit de puteri si i-au lasat urme adanci in trupul lui. Cu toate acestea, Bogdan Lazaroi ramane un luptator si isi doreste mai mult ca oricand sa rapuna boala care i-a marcat viata si o poate face numai cu ajutorul nostru. Suma necesara pentru 12 sedinte de chimioterapie care ii pot salva viata lui Bogdan costa 15.000 de euro si pot fi facute la Institutul de Oncologie Pediatrica San Matteo Pavia-Italia.

Asociatia “Salveaza o inima” va extinde campania de strangere de fonduri pentru salvarea lui Bogdan la nivel national si chiar international.

Astfel, duminica, 10 august 2014, incepand cu ora 18.00 reprezentantii si prietenii Asociatiei vor organiza evenimentul caritabil “Axion Estin”, la Biserica Sfantul Apostol Andrei si Sfantul Ierarh Nectarie din curtea Spitalului de Copii din Botosani.

Concertul va fi sustinut de Grupul Psaltic Macarie Ieromonahul, iar toate fondurile stranse vor fi donate pentru a-l salva pe Bogdan. Mai mult decat atat, romanii cu inima buna pot dona bani si online, pe o platforma special creata pentru Bogdan Lazaroi, sau direct in contul mamei lui Bogdan, Elena Lazaroi:

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Campanie umanitară pentru o educatoare din județul Iaşi, mamă a trei copii Durex România lansează SafeToPlayHub, cea mai mare campanie de educație sexuală de la noi din țară Club Originals- campania prin care adidas celebrează creativitatea noilor generații

RO 82 BACX0000000076129000 (Banca Tiriac) – 0748843517

Toata povestea lui de viata poate fi citita pe website-ul www.helpbogdan.wordpress.com.

“Am construit pagina pentru a-l ajuta pe Bogdan. Cei care acceseaza site-ul pot vedea cati donatori s-au alaturat cauzei, sumele donate si cat mai este necesar ca viata acestui minunat copil sa fie salvata. Este un proiect mai amplu al Asociatiei “Salveaza o inima”, iar acest sistem de donatii online va fi folosit pentru salvarea mai multor oameni. Deja l-am aplicat cu succes si pentru alte cauze, iar romanii au reusit sa salveze foarte multi copii si familii care treceau prin clipe dramatice. Le multumim din suflet, cu acest prilej”, declara Vlad Placinta, presedintele Asociatiei “Salveaza o inima”.

****
Asociatia “Salveaza o inima” a fost infiintata pe data de 17 decembrie 2012, si isi doreste sa reuneasca sub acelasi acoperis un numar cat mai mare de profesionisti din diferite domenii, oameni bine pregatiti si motivati, oameni de bine, oameni simpli, cinstiti si onesti, oameni care cu suflet si dedicare pot ajuta in campaniile si proiectele noastre si astfel impreuna sa ne atingem scopul final de a lasa copiilor nostri o mostenire valoroasa, marturie a faptului ca noi oamenii, comunitatea in ansamblul ei, suntem tot ce trebuie si suficient pentru ca lucrurile sa mearga intr-o directie buna.

TOMMY HILFIGER ȘI SHAWN MENDES COLABOREAZĂ PENTRU O COLECȚIE VIZÂND UN VIITOR MAI BUN CU CLASSICS REBORN PENTRU PRIMĂVARA 2023 TEZYO primăvară/vară 2023 – o călătorie unică prin tendințele momentului cu cele mai iubite branduri de încălțăminte adidas Club Originals - locul unde noua generație de culturemakers schimbă normele

Foto homepage: Shutterstock.com, inima, grija


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri