Pe 16 iunie a avut loc lansarea oficiala a colectiei “Butterfly by Carla Szabo” pentru Fashion Days, prima colectie special creata de designerul de accesorii pentru o platforma de shopping online, cu un target foarte larg si un succes pe masura.

"Butterfly by Carla Szabo" ofera 43 de bijuterii inedite. Indiferent de stilul fiecaruia este imposibil sa nu se regaseasca in cel putin una dintre piese. Colectia este un mix interesant intre reinterpretari ale mai multor creatii de succes din colectiile mai vechi ale designerului. Astfel recunoastem cu usurinta brosa trandafir moldovenesc, pandantivele roboti, inelele cu mesaje jucause, gandaceii care adauga originalitate oricarei tinute si accesoriile din Colectia Botanica Glamour, preferatele designerului. Acestea au in componenta perle Swarovski si piese placate cu aur.

"Colectia cu care am venit este una de o calitate excelenta prin realizare si design. Cat timp iti asculti inima, obiectele create pastreaza energia pozitiva in esenta lor si ii fac fericiti pe cei ce le folosesc. Echilibrul in relatia dintre obiecte, mediu si oamenii care le utilizeaza ii face pe acestia din urma sa se simta protejati si naturali. Este motivatia mea si este ceea ce fac" marturiseste Carla Szabo.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Colecția adidas x Marimekko: mișcarea oferă un optimism nelimitat Kaufland România lansează în exclusivitate colecția Smart Fashion Spring, alături de designerul Cătălin Botezatu TOMMY HILFIGER ȘI SHAWN MENDES PREZINTĂ COLECȚIA TOMMY X SHAWN CLASSICS REBORN, PRIMĂVARA 2023 ÎN LONDRA, BERLIN, MILANO & MEXICO CITY

Colaborarea cu Fashion Days reprezinta pentru Carla Szabo si primul contact al cu exteriorul granitelor tarii, declarandu-se nerabdatoare sa afle cum vor fi primte creatiile sale in cele 6 tari in care Fashion Days este prezent. "Butterfly by Carla Szabo" va fi disponibila simultan, timp de 4 zile, in Cehia, Ungaria, Romania, Bulgaria, Slovacia si Slovenia.

"Este o incantare sa lucrez la acest proiect. Pentru mine este un pas inainte in portofoliul meu de designer" declara Carla Szabo.

Fashion Days este cel mai mare club de shopping exclusivist din Romania. Lansat la 1 iunie 2009 in Romania, a reusit intr-un timp foarte scurt sa devina lider de piata. Va puteti bucura de shopping in fiecare zi, la orice ora, pe www.fashiondays.ro, unde puteti gasi atat colectii de designer cat si branduri de renume la preturi accesibile.

Zalando și Paco Rabanne lansează o colecție capsulă disponibilă exclusiv pe Zalando Look-uri moderne pentru primăvară cu cea mai nouă colecție Levi’s Made & Crafted TOMMY HILFIGER ȘI SHAWN MENDES COLABOREAZĂ PENTRU O COLECȚIE VIZÂND UN VIITOR MAI BUN CU CLASSICS REBORN PENTRU PRIMĂVARA 2023

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri