Sambata, 4 iunie, la restaurantul Maxim a avut loc evenimentul ECOCHIC semnat miniPRIX, o initiativa dezvoltata si coordonata de Mara Cristea, care a dorit sa sprijine un nou curent in industria modei sustainable fashion.

Evenimentul a debutat cu un targ de vintage, in cadrul caruia a existat si un corner miniPRIX cu cele mai hot produse ale sezonului primavara-vara, si a continuat cu un fashion show gazduit de Raluca Lazarut, un show dedicat pasionatelor de moda, care nu se feresc sa isi construiasca tinuta printr-un joc mix&match de piese high&mass market.

Vizitatorii au putut admira pe durata evenimentului sase tinute stilizate live de sase stilisti si bloggeri care sustin trendul sustainable: Cristina Pana (Shopping Report Magazine), Andra Moga ( Joy Magazine); Madalina Dragoi( Ce se intampla doctore? Magazine), Ioana-Liliana Gheorghe ( www.fashezine.com), Teodora Mocanu (www.whitelace.ro) si Anaivilo Borsa (www.thewonderfashion.blogspot.com).

Colectia ECOCHIC by miniPRIX executata si stilizata de sase tinere talente, Andreea Postelnicu, Sara Pufan, Denisse Conn, Sanziana Niculescu, Maria Meita si Daiana Melinte, s-a remarcat prin originalitate si neconventional, prin versatilitatea pieselor, si totodata prin reinventarea unor piese nevandabile in item-uri noi, chic si pline de personalitate, care au capatat cu putina creativitatea o noua identitate.

In urma fashion-showului, invitatii si vizitatorii ECOCHIC, au putut sa isi achizitioneze atat tinutele de zi, cat si tinutele de seara, si au primit cadou produse AVON Cosmetics si vouchere de 20% reducere in toate magazinele miniPRIX.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri