Pentru acest sezon, ECCO reinterpreteaza trendul anilor '70 si il duce la un alt nivel. Cu un look matur, materiale calitative si modele deosebite, noua colectie de pantofi ECCO stl anii 70 va completa orice tinuta.

Simte energia anilor ‘70 cu pantofii ECCO

Vibratia si energia specifice anilor 1970 reprezinta sursele de inspiratie pentru colectiile de vara pentru femei, dar si pentru barbati. Rochii vaporoase, pantaloni pana, palarii cu boruri largi si traditionalele modele flower-power sunt nelipsite din garderoba oricarei femei.

Pentru acest sezon, pantofii ECCO reinterpreteaza acest trend si il duce la un alt nivel. Cu un look matur, materiale calitative si modele deosebite, noua colectie va completa orice tinuta.

Vezi aici pantofi ECCO in tendinte
 

Despre pantofii si accesoriile ECCO

Brandul ECCO a luat nastere in anul 1963 in orasul Bredebro din Danemarca. ECCO Shoes este in top 3 al celor mai mari producatori de incaltaminte din lume, cu vanzari de peste 16 de milioane de perechi pe toate continentele, fiind disponibila in peste 10.000 de locatii din care 1.000 de magazine monobrand.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Pantofii slingback - șic și în tendințe în această primăvară! 10 modele adorabile de pantofi slingback Accesorii perfecte pentru Paște de la CCC Articol de Bogdan Maioreanu, analist eToro pentru România: Pasiunea pentru modă: colecționar vs. investitor în lux

In 1991 ECCO devine distribuitor oficial al Curtii Regale Daneze, iar in 1994 castiga titlul de brandul anului in Statele Unite.

In Romania, reteaua ECCO opereaza 11 magazine in orase precum: Bucuresti (Centrul Comercial Feeria, Baneasa Shopping City, Fashion House Outlet Centre, Sun Plaza si Afi Palace Cotroceni), Cluj-Napoca (Iulius Mall si Polus Center), Iasi (Centrul Comercial Felicia), Constanta (City Park si Tomis Mall) si Timisoara (Iulius Mall). Dar ECCO shoes este prezent si in propriul magazin online ECCO cu o mare diversitate deja de pantofi si incaltaminte de calitate pentru femei, barbati si copii, dar si cu multe genti in stil clasic, minimalist.
 


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri