19 Mai 2011 publicat în Shopping 1 share-uri

Rochiile de ocazie trebuie sa fie in primul rand elegante, sa iti avantajeze silueta si sa te faca sa te simti grozav. Daca iti este greu sa te decizi asupra unei rochii de petrecere, iti prezentam noi cateva modele pe care sa le iei in considerare pentru evenimente cu stil.
DESCHIDE PREZENTAREA

Atunci cand iti alegi rochia pentru petrecere tii cont de mai multe detalii - sa aiba un pret care sa se incadreze in bugetul de care dispui, sa iti puna in evidenta formele si sa aiba o culoare care sa iti fie usor de asortat cu pantofii si geanta pe care deja le ai in garderoba.

Un lucru pe care il neglijam, de cele mai multe ori si fara sa ne dam seama, atunci cand optam pentru o rochie de ocazie este cat de bine ne simtim cu ce am ales. Ca este o rochie scurta, ca este o rochie lunga, cu spatele gol, fara umeri, din dantela, cu imprimeuri, stil baby doll sau sirena, primul lucru asupra caruia ar trebui sa te concentrezi ar fi cat de bine iti este cu ce porti.

Mai apoi, am recomanda sa iesi putin din zona de confort si sa incerci sa probezi si rochii mai putin tipice - incearca sa vezi cum arati cu ceva ce nu ai purta in mod obisnuit - o rochie cheongsam orientala de inspiratie asiatica, o rochie mini cu crapatura, o rochie cu paiete si in nuante metalice. Orice ar fi, indrazneste! 

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Rochii în culori tari – pentru cele mai îndrăznețe outfit-uri 10 Rochii de vară care emană energie și feminitate 10 rochii maxi superbe pentru zilele calde de primăvară

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri