Asistenta de Shopping este alternativa pe care o ofera Militari Shopping oricarei persoane interesate de moda

Intr-un cadru prietenos si intim, amenajat in centrul comercial Militari Shopping, expertul nostru Andreea Blaj, alaturi de echipa sa, va deveni Asistenta de Shopping a tuturor celor pasionati de moda si cumparaturi. Andreea este gata sa-i ajute pe cei interesati sa-si aleaga cele mai potrivite outfit-uri, sa-si asorteze accesoriile, sa-si personalizeze camera, sa-si impresioneze invitatii in cadrul unei cine deosebite sau sa faca un cadou inedit unei persoane dragi.

Asistenta de Shopping este alternativa pe care o ofera Militari Shopping oricarei persoane interesate de moda, dar care are prea putin timp liber spre a-l dedica sedintelor prelungite de shopping. Programul le va ajuta sa economiseasca timp, oferindu-le informatii profesioniste si concrete, care ii va ajuta sa ia cele mai bune decizii.

„Militari Shopping si Asistenta de Shopping le indeplineste visul tuturor celor ce si-au dorit sa poarte o discutie libera cu un profesionist in materie de fashion, sa invete cum sa se puna in valoare pastrandu-si propriul stil sau pur si simplu sa participe la o sesiune fun de shopping, in grupul de prieteni, in care sa afle ultimele trenduri din moda.”, explica Asi Kahana, General Manager Militari Shopping.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. România, rata mortalității evitabile prin prevenție - a treia cea mai ridicată din UE Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă) Principiile de bază ale mașinii CNC

„Asistenta de Shopping nu este doar un program format din profesionisti in materie de moda. Noi luam in consideratie dorintele si gusturile clientilor, le intelegem nevoile; pe scurt, ne ocupam de lifestyle coaching!”, spune Andreea Blaj.

In fiecare joi si vineri, in intervalul 16:00-21:00, Asistenta de Shopping va oferi gratuit sfaturi si ii va insoti in sesiuni de shopping pe toti cei inscrisi pe www.militari-shopping.ro, pe pagina de facebook www.facebook.com/militarishopping sau la adresa de mail asistenta@militari-shopping.ro.
Spor la cumparaturi!

Cine e Asistenta de Shopping?

Andreea Blaj conduce o echipa de tineri talentati si entuziasti.
Absolventa a Universitatii de Arte din Bucuresti, Facultatea de Arte Decorative si Design, sectia Arte si Design Textil, a participat la cateva expozitii de grup cu pictura si grafica la Galeria Occident, Biblioteca Academiei Romane si Muzeul Taranului.

PROGRAMUL TOMMY HILFIGER METAVERSE FASHION WEEK SĂRBĂTOREȘTE EXPRIMAREA DE SINE LA NIVEL DIGITAL Kaufland anunță programul magazinelor de Paște SAGA Festival anunță programul pe zile pentru cea de-a treia ediție: Robin Schulz, Elley Duhe și Vintage Culture printre artiști

Detine diploma eliberata in 2006 de Guinness World Records si UNICEF pentru cea mai lunga panza pictata de copii din lume. Iar in 2007 a primit premiul Golden Brush, in cadrul festivalului international Small Montmartre of Bitola, din Macedonia.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri