A venit vara si odata cu aceasta si vesnica intrebare: care sunt costumele de baie la moda? Iti spunem care sunt tendintele pentru costumele de plaja si iti prezentam 27 de modele dintre care sa alegi pentru a-ti avantaja silueta!
DESCHIDE PREZENTAREA

Costume de baie la moda - o adevarata provocare sa gasesti unul care sa iti placa si care sa te avantajeze, sa iti puna in evidenta silueta si in care sa te si simti grozav. Pana la urma un costum de plaja - ca este intreg sau in doua piese - nu trebuie doar sa te arate minunat, dar sa te ajute sa te simti minunat.

Una dintre piesele vestimentare care nu lipseste din garderoba niciunei femei, un costum de baie trebuie sa fie in tendinte. Si da, trebuie sa iti puna frumusetea in valoare si sa ascunda micile imperfectiuni ale corpului.

Daca ai planificat un concediu la mare, la plaja sau vrei sa te relaxezi la piscina, bucurandu-te de soare si apa, te ajutam sa iti gasesti modelul preferat. Astfel, venim pentru inspiratie cu 27 modele de costume de baie de la branduri celebre: Victoria's Secret, Astratex.ro, Reserved, La Redoute, Mango, New Yorker, Pull and Bear.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Articol de Bogdan Maioreanu, analist eToro pentru România: Pasiunea pentru modă: colecționar vs. investitor în lux Detergentul Perwoll Renew, într-o nouă formulă, mai performantă și mai sustenabilă Kaufland România lansează în exclusivitate colecția Smart Fashion Spring, alături de designerul Cătălin Botezatu

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri