2 / 7

So Energetic Natural Radiance

Este MULT mai mult decat un simplu fond de ten… acest nou produs yummy de la Miss Sporty iti face pielea sa arate delicios de sanatoasa ! Este ca un smoothie, plin de vitamine, pentru pielea ta. Care va arata stralucitoare, radioasa si neteda. Prietenii tai vor crede ca tocmai te-ai intors de la spa! Care e secretul? Elixirul frumusetii din capsunile zemoase face ca efectul acestui fond de ten sa fie absolut uimitor. Cine mai are nevoie de o dieta pe baza de fructe cand acest fond de ten este atat de fructat?!

Frumusete naturala!

Cine ar fi stiut ca exista atata energie in capsuni? So Energetic Natural Radiance contine super-ingredientul Actiberry extras din capsuni. Iata cum actioneaza…Iti face pielea fericita, calmand roseata si iritatiile.
Iti protejeaza pielea de efectele daunatoare ale mediului inconjurator.
Ajuta la repararea ADN-ului deteriorat cauzat de stresul oxidativ.
Protejeaza membranele celulare de deteriorarea cauzata de factorii chimici si fizici.
…..nu veti mai avea nicio grija, fetelor, acest fond de ten va va proteja!

Mmmm… pielea ta arata yummy…

Este atat de simplu sa obtii un ten de vis! So Energetic Natural Radiance se adapteaza perfect pielii, oferindu-ti acoperirea de care ai atata nevoie chiar in zonele cu probleme. Este ca un balsam cremos ce iti face pielea sa arate instantaneu luminoasa si stralucitoare. Nu e nevoie sa va faceti probleme…nimeni nu va ghici ca folositi fond de ten. Arata ATAT de natural, iar tenul tau va fi perfect . In plus, se simte minunat pe piele. Formula inteligenta contine agenti hidratanti, astfel incat pielea ta primeste tratamentul VIP…in fiecare zi!
 

Aboneaza-te la NewsLetterul Shopping by Garbo pentru a primi si alte informatii si noutati din domeniu.

Înapoi la articol

Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri