13 Iunie 2024 publicat în Shopping 2 share-uri

O simplă geantă de paie? Am face bine să îi acordăm mai mult credit acestui accesoriu aparent banal, căci o astfel de geantă poate transforma total un look de vară într-unul chic.

Gențile de paie și de rafie au devenit un accesoriu prezent în mod constant în ultimele sezoane de vară, iar în vara 2024 le regăsim în variante și mai drăgălașe, și mai fermecătoare, și mai inovatoare. Trebuie să recunoaștem că ne-am îndrăgostit pe loc de ele nu doar datorită aspectului lor chic și pretabil verii, dar și fiindcă sunt deosebit de versatile și pot fi purtate deopotrivă la ieșirile în oraș, la plimbările pe plajă, la petreceri sau chiar la birou, de ce nu.

Arată minunat purtate cu o rochiță sau o fustă de vară vapororoasă, dar și cu o pereche de pantaloni scurți și cu un tricou, maiou sau vestă direct pe piele. Îți prezentăm 10 modele de genți de paie și rafie care se poartă în vara 2024. Speram să te inspire și să găsești un model de geantă de paie care să fie pe gustul tău și pe care să o porți cu drag vara aceasta:

DESCHIDE PREZENTAREA

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri