2 Noiembrie 2022 publicat în Shopping 1 share-uri

Campania Black Friday 2022 a început deja la evoMag, iar retailerul afișează deja prețuri reduse cu până la 60% la cele mai dorite produse de către consumatori. Iată numai câteva dintre cele mai mari categorii de produse care se bucură de reduceri fabuloase.

Black Friday 2022 la evoMag

Vizitează evoMag.ro pentru a consulta toate produsele și prețurile pe care magazinul online le-a pregătit pentru tine.

Reduceri la electrocasnice de Black Friday 2022 la evoMag

Combină frigorifică Arctic AK60366M40NF, 324 L, H 185 cm (Alb) – preț redus de la 2539,9lei la 1749,9 lei (economisești 790 lei)

Mai multe detalii despre produs pe evoMag.ro

Combina frigorifică independentă poate fi acum și încorporată în mobila de bucătărie. Sistemul de deschidere a ușii la 90º permite integrarea perfectă a combinei frigorifice în bucătăria ta, fără a ieși din linia mobilierului.

Sistem de răcire ce împiedică formarea gheții în cele două compartimente ale combinei și menține un nivel optim de umiditate cu ajutorul curenților de aer. Te poți bucura de un plus de confort pentru că elimină nevoia dezghețării periodice. Te vei bucura de alimente mereu proaspete, fără efort!

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. PROGRAMUL TOMMY HILFIGER METAVERSE FASHION WEEK SĂRBĂTOREȘTE EXPRIMAREA DE SINE LA NIVEL DIGITAL LIL UZI VERT, RAPPER-UL AMERICAN CARE A PRIMIT DISCUL DE DIAMANT, VINE ÎN PREMIERĂ ÎN ROMÂNIA, LA FESTIVALUL NEVERSEA Uterul retrovers - ce înseamnă - detalii de la un medic ginecolog

Oferă lumina mai puternică, cu mai puțină căldură degajată și consum energetic de 7 ori mai mic, comparativ cu sistemele de iluminare tradiționale. Ai compartimente perfect iluminate cu un consum redus de energie!

Sistem de avertizare sonoră în cazul în care ușa nu este închisă corect sau stă deschisă mai mult de 1 minut. Astfel, poți preveni creșterea temperaturii în interiorul aparatului tău frigorific, economisind consumul de energie electrică și păstrând alimentele în siguranță. Poți uita de grijă ușilor deschise!

Aspirator vertical fără fir JIMMY JV85 Pro, 600 W, 0.6 L (Mov/Gri) – reducere 21%

Mai multe detalii despre produs pe evoMag.ro

Caracteristici:

JIMMY JV85 Pro este cel mai puternic aspirator vertical fără fir de pe piață. Iar cifrele o demonstrează:

Teribila varsta de 2 ani – ce trebuie sa stii Cum va fi vremea de Paște în România. În unele regiuni va ploua non-stop Profesoară înjunghiată de un elev în timpul orei, la Colegiul „Ion Creangă” din București

- putere de aspirare 200AW

- motor digital fără perii de 550W cu 100.000rpm

- autonomie 70 de minute

- set baterii lithium detașabil

- recipient praf de 0.6L

- aspiră cu ușurință carpetele

- display LED.

Autonomie 70 de minute

Setul de 8 baterii de capacitate mare oferă o durată de utilizare de până la 70 minute. Acumulatorii se pot detașa, astfel că pot fi înlocuiți oricând.

*Autonomie cu peria electrică: 13/25/55 minute.

*Autonomie fără peria electrică: 15/30/70 minute.

Multicooker Instant Pot Duo Crisp 8, Friteuză cu aer cald, 2 în 1, 1500 W, 11 programe presetate, 7.6 L, Capac detașabil (Negru/Argintiu) – reducere de la 1249 Lei la 879,9 Lei (economisești 369,1 Lei)

Mai multe detalii despre produs pe evoMag.ro

Faceți cunoștință cu aparatul revoluționar Instant Pot Duo Crisp + Air Fryer! Cu siguranță, cel mai bun și util aparat pe care îl puteți avea în bucătăria dumneavoastră! Acesta înglobează funcționalitatea a 11 aparate într-unul singur! Cu ajutorul lui, puteți găti tot ce puteți cu ajutorul unui multicooker. În plus, este nevoie să schimbați doar capacul pentru a transforma multicooker-ul dumneavoastră într-o friteuză cu aer cald , așa încât să aveți la dispoziție un set complet de tehnici noi de gătit – toate rapide, ușoare, disponibile la atingerea unui singur buton!

THE BEAUTIFUL CLUB - primul club exclusivist de beauty din Bucuresti Laptele se ieftinește. Marii retaileri au fost de acord cu scăderea prețului Amnezia infantila – de ce nu ne amintim primii ani de viata?

Acum aveți la dispoziție toate metodele de gătit cu ajutorul unui singur instrument! Capacul folosit pentru funcția de multicooker a aparatului oferă 6 funcții pentru gătire: gătire sub presiune, fierbere, gătire la abur, gătire lentă, sub vid și încălzire, în timp ce, cu ajutorul capacului folosit pentru funcția de friteuză cu aer cald oferă alte 5 posibilități de gătire: prajire rapidă, rotisare, coacere, fierbere și deshidratare.

Programele inteligente cu care aparatul este dotat fac din acesta unul ușor de utilizat și potrivit pentru oricine: de la novici în bucătărie, la bucătari profesioniști!

Capacitatea mare a acestui aparat, de 7.6 litri, îl face ideal pentru orice situație. Ecranul aparatului este unul intuitiv și ușor de citit și utilizat. Programele pot fi alese prin apăsarea unui singur buton, iar temperatura și timpul de gătire pot fi ajustate chiar și în timpul derulării unui program de gătire. Puteți personaliza timpul de gătire și temperatura pentru fiecare dintre programe, iar apoi să salvați modificările făcute, astfel încât mesele dumneavaostra să fie gătite întotdeauna așa cum vă place! Funcția “Start întârziat” va asigura ca masă dumneavoastră va fi gata la ora la care doriți să luați cina și nu înainte.

4 sfaturi ale specialiştilor pentru îngrijirea tenului femeilor de 30 de ani  Îți doresc timp… „Georgian Legend” revine pe 21 aprilie la Sala Palatului cu un spectacol uluitor de muzică și coregrafie

Aspirator clasic cu sac Hoover TX60PET 011, 450 W, 3.5 L (Albastru) – reducere de la 739,9 Lei la 479,9 Lei (economisești 260 lei)

Mai multe detalii despre produs pe evoMag.ro

Performanțe 4A++ - Proiectat pentru a obține cele mai bune rezultate de curățare pe toate suprafețele cu consum redus de energie.

Liniște profundă - Mulțumită tehnologiei Intens Silent Power System: numai 62 dBA!

Easy Driving System: Articulație rotativă pentru manevrabilitate sporită;

  • Roți din cauciuc moale;
  • Sac igienic (capac carton);
  • Indicator umplere/schimbare sac: LED;
  • Furtun flexibil rotativ la 360 grade;
  • Filtru Pre-motor;
  • Poziție parcare orizontală;
  • Consum de energie: 16kwh/an.

Aspirator robot Roborock S6 Pure, Autonomie 150 min, 150 mp, Wi-Fi, Control aplicație, Rută adaptivă, Mop, 5200 mAh (Negru) – reducere de la 2449,9 Lei la 1649,9 Lei (economisești 800 Lei)

Mai multe detalii despre produs pe evoMag.ro

„Georgian Legend” – un spectacol uluitor de dans, muzică și coregrafie pe 21 aprilie la Sala Palatului Cazul Ana Morodan mi-a amintit că ar trebui să fim mai atenți la nevoile emoționale ale copiilor, ale elevilor și ale studenților noștri Celebreaza Ziua Pamantului 2023 cu legendarul scrub de corp SABON

Marca: Roborock (companie din lanțul ecologic Xiaomi)

  • Model: S6 Pure
  • Culoare: Alb
  • Procesor: Quad-Core 32-bit
  • Tehnologie navigare: Laser LDS
  • Putere de suctiune: 2000Pa
  • Viteză de rotație: 15000rpm
  • Tip conectivitate: Wireless
  • Conectivitate: Wi-Fi 2.4GHz
  • Senzori: Accelerație, Miros, Infraroșu, Diferență de nivel, Busolă
  • Filtru: E11 lavabil
  • Capacitate recipient praf: 460ml
  • Capacitate recipient apă: 180ml
  • Suprafață acoperită: 150m²
  • Nivel zgomot: 50-65dB
  • Aplicație de interacțiune: Mi Home

Funcții:

  • Control vocal (Amazon Alexa)
  • Programabil
  • Navigare smart
  • Creare hartă mulți-level
  • Rută adaptivă
  • Detectare covor

Mașină de spălat rufe Slim Samsung WW70T302MBS, 7 kg, 1200 RPM, Clasa D (Argintiu) – reducere de la 2499,9 Lei la 1599,9 Lei (economisești 900 Lei)

Mai multe detalii despre produs pe evoMag.ro

AVON lansează Today Tomorrow Always: Wonder, parfumul care te poartă într-un univers romantic și plin de speranță Promenada Mall, Mega Mall si Vulcan Value Center isi asteapta clientii cu surprize si premii de Paste Vitality Club dă startul sezonului estival de 1 mai cu evenimentul Grill & Chill

Bucură-te de o eficiență energetică mai mare, mai puțin zgomot și o performanță de lungă durata. Tehnologia Digital Inverter* folosește magneți puternici pentru o performanță mai silențioasă și mai puternică, dar consumă mai puțină energie decât un Motor Universal. Asigură o durabilitate remarcabilă, deoarece nu are perii care se uzează.

Bucură-te de un mod mult mai convenabil de a spăla hainele. Afișajul LED larg este extrem de clar și ușor de citit. Poți verifica rapid nivelul de spălare, setările programului, timpul rămas și progresul ciclului. Și cu o gama de 14 programe, poți optimiza performanța de spălare și îngrijirea țesăturii.

Sursa foto articol: Lauritta/ shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri