Ai auzit de ultimele noutăți în materie de oje semipermanente? Produsele cu glitter activează puterea feminină prin tonuri exuberante, super potrivite sezonului estival, și merg în tandem cu tendințele conceptului Girl Power. Ultimele sosite în galeria vedetelor fac deja "ravagii" printre iubitoarele acestui tip de manichiură, cucerind prin splendoarea nuanțelor, pigmenții ultra intenși și efectul paietat.

Glitter șoc

Iată două nuanțe în trend pe care nu trebuie să le ratezi: rozul ce dobordează de fericire și portocaliul solar ce umple sufletul de bucurie! Două culori îndrăznețe, vibrante, care te scot din anonimat și care oferă în același timp o stare de bine imbatabilă. Nu îți face griji în privința asortării la vestimentația din garderoba ta, deoarece se potrivesc minunat în orice context și sparg gheața la orice întâlnire ai avea.

Oje semipermanente reflective

De oja reflectivă ai auzit? Ce părere ai de particulele de glitter cu efect reflectorizant? Formula nouă, cu textură densă, extrem de pigmentată se face remarcată pe unghii în funcție de intensitatea luminii, efectul culorilor intensificându-se sub acțiunea fotonilor. Mirajul particulelor rafinate de glitter în combinație cu violetul euforic, negrul pentru nopțile mistice și grenaul elegant oferă un aspect lucios, paietat și intens unghiilor. Dacă vrei să obții o ținută senzațională pentru o ocazie specială, folosește-te de farmecele acestor oje semipermanente.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Transparențele - în tendințe în primăvara-vara 2023! 10 exemple de cum putem integra și purta piesele vestimentare din materiale transparente și semi-transparente în ținutele noastre Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi Dantela – din nou în tendințe pentru sezonul cald

Forever and ... Ever

Gama HP Ever vine cu o simfonie de culori căreia nu îi poți rezista! Este aproape imposibil de redat în cuvinte avalanșa nuanțelor ce invadează retina de la prima vizionare a ofertelor. În tonuri deschise, închise, îndrăznețe, revigorante, delicate, relaxante, pastelate, rock, punk, romantice, pasionale, estivale, de sărbătoare sau business, toate produsele fac un spectacol feeric cand sunt aplicate pe unghii. Recomandate îndeosebi profesioniștilor, aceste oje au o formulă inovativă ce nu necesită pilirea unghiei înainte de aplicare. Produsul trebuie întins într-o peliculă extrem de fină, culoarea uniformizându-se perfect la al doilea strat. Mâna nu trebuie scoasă de sub lampă decât după 1 minut de stat continuu, în caz contrar culoarea se va încreți.

Poți scăpa de celulită în mai puțin de două luni de zile Pantofii slingback - șic și în tendințe în această primăvară! 10 modele adorabile de pantofi slingback Termoenergetica oprește furnizarea căldurii în București, în următoarele zile. Ce instituții fac excepție

Câteva reguli generale, ce pot fi respectate la orice utilizare a unei oje semipermanente, constau în folosirea obligatorie a unei baze de protecție și hidratare înainte de aplicarea oricărui alt produs, întinderea în straturi foarte fine a ojei alese, fără a încărca pensula, aplicarea unui Top Coat pentru creșterea rezistenței și luciului și îndepărtarea oricărei urme lipicioase rămase cu ajutorul soluției finish. De asemenea, respectă timpii de uscare recomandați la lampa LED//UV, fără a-i depăși sau reduce.

Îți plac ochii de pisică? Dar oja Cat eye 10D cu magnet de transfer?

În 3 nuanțe demențiale, ochii de pisică îi vor hipnotiza pe cei din jur! Pentru a obține un efect mai închis al culorii, aplică mai întâi un strat de ojă semipermanentă de culoare neagră, polimerizează, după care aplică al doilea strat cu produsul Cat Eye 10 D în culoarea dorită.

Scurt GHID de supraviețuire în vreme de Mercur Retrograd: ce să faci în perioada 21 aprilie-14 mai 2023 Blugii cargo - din nou în tendințe! 10 modele de jeanși moderni, cu buzunare în stil cargo 6 proiecte pentru elevi încep în luna mai în București. Cursuri gratuite de înot și un târg educațional, printre acestea

Pentru un efect mai deschis, aplică două straturi cu produsul Cat Eye 10D. Poziționează magnetul aferent paralel cu unghia, fără a o atinge, așteaptă în jur de 20 de secunde până când se transferă modelul configurat pe patul unghial, apoi usucă la lampa LED/UV. Aplicarea se face unghie cu unghie, pentru a obține rezultatul dorit. Dacă preferi un aspect paietat, aplică oja în două straturi, fără a utiliza magnetul.

Tu ce oje semipermanente vrei să folosești vara aceasta?

Sursa foto: unsplash.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri