21 Iunie 2022 publicat în Shopping 1 share-uri

Xiaomi a devenit unul dintre cei mai mari jucători în piața telefoanelor mobile. Succesul acestui brand este dat, în primul rând, de raportul calitate/preț foarte bun pe care îl oferă. 

Găsești atât de multe variante de telefoane Xiaomi, încât este aproape imposibil să nu fie una potrivită și pentru tine. Dacă nu ești încă hotărâtă în ceea ce privește achiziționarea unui telefon Xiaomi avem șapte argumente care s-ar putea să te ajute în luarea deciziei.

Însă, înainte de asta trebuie să știi cum îți poți da seama mai ușor care dintre telefoanele Xiaomi este potrivit nevoilor tale. Acestea sunt împărțite în 4 categorii de produse diferite, fiecare cu caracteristici unice. Gama Mi, care acum este indicată printr-un simplu număr (ex: Xiaomi 11), este gama premium a acestui brand. Cele mai accesibile telefoane Xiaomi se regăsesc în gama Redimi. Gama Poco este categoria medie a acestui brand, iar gama Black Shark este dedicată iubitorilor de gaming. Iată care sunt motivele pentru care merită să achiziționezi telefoane Xiaomi:

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare!

1.Telefoanele Xiaomi au prețuri accesibile

După cum am spus încă de la începutul acestui articol Xiaomi a reușit să creeze telefoane de calitate la prețuri mai mult decât accesibile. Partea cea mai bună este că, deși prețul este unul bun, nu s-a făcut rabat la calitate. Există telefoane Xiaomi pe care le poți achiziționa cu aproximativ 800 de lei, bucurându-te în același timp de experiența unui smartphone complex.

2. Telefoanele Xiaomi au baterie cu autonomie bună

Brandul Xiaomi a fost creat având în minte cele mai importante nevoi ale utilizatorilor de smartphone. Cum nu există aproape nimic mai important decât bateria, acesteia i s-a acordat o foarte mare importanță. Autonomia bateriei diferă de la un model la altul, dar majoritatea fanilor brandului s-au declarat mulțumiți. Astfel, dacă achiziționezi un telefon Xiaomi te poți aștepta să utilizezi telefonul intens, fără să îți iei încărcătorul peste tot cu tine și fără să fii mereu în căutarea unei prize.

.

3. Telefoanele Xiaomi vin la pachet cu cameră foto performantă

Ținând cont că numărul doi în ordinea priorităților, după baterie, este performanța aparatului foto, cei de la Xiaomi nu au neglijat nici acest aspect. În special ultimele telefoane Xiaomi sunt dotate cu camere foto care chiar stârnesc invidia competitorilor mai vechi din piață. Desigur, performanța camerei crește o dată cu prețul, însă chiar și telefoanele Xiaomi accesibile reușesc să mulțumească un pasionat de selfie-uri.

4. Au un design elegant

În cazul în care ești un fan al telefoanelor cu un design simplu și de efect, vei găsi sigur în gama telefoanelor Xiaomi un model care să îți placă. În gama lor de produse există o largă varietate de palete de culori: de la clasicul alb, până la combinații de culori care ies din tipare. Mai mult decât atât, pentru gama de produse a brand-ului sunt folosite materiale variate, care completează inovația tehnologică. În ceea ce privește dimensiunea ecranului, există unul potrivit pentru orice tip de preferință.

5. Numeroase modele sunt dual sim

Să iei cu tine în fiecare zi două telefoane poate fi o reală provocare și un stres în plus. Dacă vrei un telefon care să îți permită să folosești două cartele în același timp, Xiaomi a fost făcut pentru tine. După cum am spus deja, cei de la Xiaomi își doresc să satisfacă cât mai multe dintre dorințele utilizatorilor printr-un singur telefon. Astfel, cea mai mare parte a telefoanelor sunt dual sim. Singurele excepții sunt modelele lor mai vechi, care cele mai probabil nu mai pot fi achiziționate în momentul de față.

6. Accesoriile telefoanelor Xiaomi sunt accesibile

Xiaomi este recunoscut pentru atenția pe care o acorda detaliilor, prin urmare este foarte ușor să găsești accesorii calitative, la prețuri extrem de bune pentru telefonul tău. Accesoriile de la Xiaomi au fost unul dintre principalele motive pentru care brand-ul a luat amploare atât de mare. În gama lor poți găsi: căști, baterii externe, adaptoare, toate cu un design atractiv și original. Dacă ești o fană a smartwatch-urilor posibilitățile pe care brand-ul ți le pune la dispoziție te vor uimi.

7. Încărcarea wireless la telefoanele Xiaomi

În secolul vitezei soluțiile rapide sunt cele care fac diferența. De aceea, un alt avantaj cu care telefoanele Xiaomi vin la pachet este încărcarea. Ea este rapidă (maxim 20 minute) și poate fi și wireless. Într-adevăr, aceste două opțiuni sunt valabile pentru modelele premium din gamă. Însă, dacă aceste beneficii sunt importante pentru tine, trebuie să știi că până și gama premium are prețuri accesibile.

Telefoanele Xiaomi, sunt ca vinul, au devenit din ce în ce mai bune odată cu trecerea timpului. Acest fapt se datorează atenției pe care echipa o acordă experienței de utilizare. Poate acum câțiva ani, acest brand nu era un jucător atât de important, însă, în prezent, a demonstrat că este un competitor puternic în domeniul său.

Astfel, telefoanele Xiaomi au încorporate multiple beneficii și funcționalități, potrivite pentru toate gusturile și nevoile. Dacă ești în căutarea unui telefon care să-ți ofere experiența unui smartphone de ultimă generație la un preț decent, gama Xiaomi este potrivită pentru tine.

Surse foto: Andrea Piacquadio, itgalaxy.ro, Zana Latif


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri