Atat plantele, cat si planetele ne influenteaza sanatatea si starea de spirit. Tocmai de aceea, in functia de zodie, o anumita planta are efect maxim asupra organismului fiecaruia dintre noi.

Alimentele pe baza de amidon (cartof, paste) sau de fier (spanac, sfecla rosie) sunt extraordinare pentru buna functionare a organismului unui Capricorn. Sunt indicate si ciupercile sau gutuile.

Varsator – plante pentru calmarea sistemului nervos

Remediul naturist indicat pentru nativii din zodia Varsator este valeriana, ea fiind excelenta in tratarea bolilor sistemului nervos si a depresiilor, probleme cu care se confrunta des persoanele nascute sub acest semn astrologic.

In alimentatie au nevoie de tot ceea ce este bogat in clorura de sodium – mere, ridichi, telina, citrice, porumb, alune. Isi pot recapata energia consumand curmale sau caise uscate.

Pesti – flori placut mirositoare

Teiul este principalul remediu naturist recomandat zodiei Pesti. Acesta este recomandat nu numai in tratarea bolilor aparatului respirator, ci si in tratarea gripelor puternice sau a afectiunilor sistemului nervos (are proprietati pectorale, antitermice, neurosedative, antiinflamatoare, calmante, decongestive).

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Alimentatia Pestilor trebuie sa fie in primul rand compusa din fructe si legume bogate in apa – pepene, castraveti, dovlecei, ananas.

Foto front: Dominic Alves
Foto main: Judith Doyle


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri