Cele mai bune metode pentru a mentine o greutate normala si pentru a arde caloriile sunt o alimentatie echilibrata si efectuarea de exercitii fizice in fiecare zi.

Comunicat de presa

In timpul verii, tot mai multe persoane sunt preocupate de silueta lor si adopta regimuri alimentare pentru a pierde in greutate. Cele mai bune metode pentru a mentine o greutate normala si pentru a arde caloriile sunt o alimentatie echilibrata si efectuarea de exercitii fizice in fiecare zi.

Studiile citate de Nescafe au demonstrat ca foarte multe alimente determina o ardere mai rapida a grasimilor, fiind recomandata includerea acestora in dieta zilnica. Astfel, alimentele bogate in proteine si fibre, precum ouale, cerealele integrale sau ciupercile sunt recomandate deoarece contribuie la arderea grasimilor din organism si astfel la mentinerea siluetei. De asemenea, multe dintre fructele care contin vitamina C si o mare parte dintre legume au efecte benefice asupra metabolismului.

Un consum moderat de cafea, fara lapte sau zahar, poate fi inclus in cadrul regimurilor de control al greutatii. Pentru cafeaua pura solubila continutul caloric este de doar 1-2 kcal/portie (1.8g de cafea + 150 ml de apa). In plus, cafeaua verde are in componenta o cantitate mare de antioxidanti, care contribuie la mentinerea sanatatii organismului.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Hidratarea, cheia pentru zile de sărbătoare reușite. Sfaturi pentru un Paște sănătos Cum să obții o masă bogată și sănătoasă de sărbători. Mai multe legume, mai puțin zahăr și multă hidratare 5 Ceaiuri și suplimente alimentare pentru digestie ușoară

“Atunci cand vrem sa ne mentinem greutatea sau sa slabim este recomandat sa mentinem un control al caloriilor, avand in acelasi timp o alimentatie echilibrata si o activitate fizica permanenta. Acest lucru ne permite sa nu renuntam la alimentele preferate, dar trebuie sa le consumam cu moderatie.”, declara Emanuela Soare, specialist Nescafe in nutritie.

Pentru a ne mentine greutatea corporala avand in acelasi timp un organism sanatos este important sa nu uitam de micul dejun, care ar trebui sa fie un mix de proteine, carbohidrati si grasimi sanatoase. De asemenea, este recomandat sa luam masa atunci cand simtim ca ne este foame si sa ne mentinem corpul hidratat.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri