Produsul nr. 1 de slabit din America este acum disponibil si in Romania! Miraculoasele fructe acai berry te ajuta sa obtii rezultatele dorite fara efort. Citeste mai multe aici.

Produsul nr 1 de slabit din America este acum disponibil si in Romania!

Miraculoasele fructe acai berry te ajuta sa obtii rezultatele dorite fara efort. Citeste articolul pentru a afla mai multe despre acai berry.

Fructele Acai Berry cresc in padurile amazoniene din America de Sud, si sunt foarte bogate in antioxidanti, acizi grasi esentiali, fibre si proteina.

Popularitatea fructelor acai berry a crescut recent in urma unor studii care atesta efectele benefice pe care acestea le au asupra organismului uman.

Iti prezentam 10 motive pentru care merita sa incerci fructele nr 1 ale planetei:

1. Ajuta la arderea grasimii si la eliminarea tuturor toxinelor din organism, reducand semnifitiv kilogramele in surplus. Poti slabi pana la 10 kilograme in doar 30 de zile urmand dieta acai berry.

2. Fructele Acai Berry maresc energia si cresc imunitatea organismului fara sa resimti nici un efect negativ.

3. Fructele Acai Berry contin o concentratie mare de acizi grasi esentiali Omega 6 si Omega 9. Acizii omega 6 ajuta la mentinerea sanatoasa a parului si unghiilor precum si o piele mai catifelata. Acizii omega 9 reduc riscul de aparitie a bolilor de inima si scad probabiliatea de a suferi un infarct.

4. Contine proteine din abundenta acest lucru oferindu-ti un surplus de energie pentru activitatile tale zilnice.

5. Te ajuta sa ai un somn mai bun. Aminoacizii intalniti in fructele acai berry relaxeaza muschii si iti ofera un somn mai odihnitor.

6. Imbunatateste digestia. Continutul de fibre precum si cel de acizi grasi esentiali intalniti in acest fruct, elimina si detoxifiaza sistemul digestiv mentinandul curat si sanatos.

7. Imbunatateste circulatia. Proprietatile de antioxidant din acai berry elimina toxinele, imbunatatind astfel circulatia sangelui.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri