La porunca faimosului faraon Amenhotep al IV-lea, ce apoi si-a luat numele de Akenathon, medicii naturisti egipteni au elaborate o reteta miraculoasa dupa care s-a preparat bautura numita Antica.

• apoi se face pauza timp de zece zile, dupa care procedura se repeta

• cura dureaza cinci luni, dupa care se face pauza timp de doua luni

Prin folosirea acestei licori se previne orice raceala, organismul avand la dispozitie un excelent tonic, indeosebi primavara. Se recomanda sa fie folosit chiar si de catre persoane perfect sanatoase.

Preparatul pe baza de lamaie si usturoi poate fi considerat un remediu universal deoarece este capabil sa vindece aproape toate afectiunile tractului gastro-intestinal si disfunctiile hepato-biliare (mai putin calculoza biliara si afectiunile de vezica biliara). De asemenea, preparatul curata rinichii, dezinfecteaza caile urinare, vindeca stenocardia, restabileste inima dupa infarctul de miocard, grabeste rebsorbtia cicatricelor postoperatorii.

Daca se frictioneaza radacina parului cu acest decoct sau se pun comprese, dispar senzatiile de mancarime si matreata. In cazul mirosului neplacut al gurii, se clateste gura cu decoct si se si inghit 1 – 2 guri. Preparatul curata intestinul subtire, inlatura avitaminozele si constipatiile. Este si un remediu in scorbut si tuberculoze.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Eneagrama, oracolul antic: Tu ce personalitate ai? Top 10 cele mai frumoase grădini de trandafiri din lume Idei de cadouri memorabile pentru femei sofisticate

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri