25 Martie 2011 publicat în Sanatate 2 share-uri

Pana la descoperirea penicilinei, argintul era extrem de valoros fiindca era singurul dezinfectant cunoscut de oameni. Un kilogram de aur pretuia cat sapte kilograme de argint. Astazi, cu un kilogram de aur, se pot cumpara 74 de kilograme de argint.

Apa de argint se poate folosi ca tratament preventiv pentru intarirea sistemului imunitar sau ca remediu valoros in terapia infectiilor si a bolilor. Aceasta apa este totusi doar un adjuvant si nu exclude vizitele la doctor si urmarea tratamentelor medicamentoase prescrise de medic.

Aceasta apa valoroasa poate fi obtinuta pastrand apa potabila in vase de argint. In comert se gaseste apa cu argint coloidal gata preparata. Metalul pretios pentru sanatate poate fi obtinut si din surse alimentare : organisme animale acvatice, oua, lapte de capra.

In terapia cu apa de argint trebuie totusi sa avem in vedere si dozajul. In cazul consumului exagerat de metal, piele devine albastra. Mai mult, excesul de argint in organism poate duce la aparitia celulelor canceroase, la slabirea vazului si la dereglari psihice.

Apa de argint coloidal obtinuta cu tehnologii de ultima ora nu produce asemenea pericole ci, dimpotriva, este un bun remediu impotriva microbilor. De asemenea, este sigura chiar si pentru femeile insarcinate si pentru cele care alapteaza, ajutand la dezvoltarea fetusului.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Testul Panorama in sarcina – indicatii si utilizari Durex România lansează SafeToPlayHub, cea mai mare campanie de educație sexuală de la noi din țară Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!  

Exista si persoane alergice la acest metal, carora nu le este indicat tratamentul cu argint. Ele fevin nervoase, contacteaza ulcer stomacal si intestinal, gastrite, au insomnii, dureri de inima si le amortesc membrele superioare.

Boli invinse de apa de argint

Acneea, alergiile, infectiile vezicii urinare, otita, tulburarile de digestie, infectiile prostatei sau caderea parului sunt doar cateva dintre afectiunile minore ce pot fi tratate cu apa de argint coloidal.

Argintul este cel mai bun remediu complementar pentru afectiuni cronice precum hipertensiunea arteriala, hepatita cronica, sinuzita, gastrita, ulcerul, psoriazisul, herpesul. Este cel mai simplu si eficient produs impotriva gripei, inclusiv a celei porcine si a virozelor respiratorii.

Este cunoscut si faptul ca cine se spala pe fata cu apa de argint capata un ten curat si frumos. Ranile spalate cu apa de argint se vindeca mai repede, nu se infecteaza, iar cicatricele ramase dupa vindecare sunt mai putin vizibile. Pentru pastrarea suprafetelor afectate de arsuri cat mai aseptice este folosita tot apa de argint.

5 Măști pentru un păr mai sănătos, mai bogat și mai strălucitor Caria dentară – ce este și cum se tratează 7 sfaturi despre spălarea corectă a fructelor și legumelor

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri