Cum dorm oamenii astazi? De ce nu dorm femeile suficient? Cine sufera de apnee in somn? Ce impact are lipsa somnului asupra sanatatii?
• Toate tarile incluse in studiu au aratat o tendinta conform careia persoanele peste 55 de ani dorm mai bine si, deseori, mai mult, comparativ cu media din tara lor.
• In Marea Britanie s-a constatat cea mai mica diferenta in ceea ce priveste tiparele de somn in randul persoanelor de peste 55 de ani – doar 4% mai mult decat media nationala au spus ca dorm mai bine, in comparatie cu majoritatea celorlalte tari, unde procentul a fost in jur de 10%.

6. Impactul lipsei somnului

• Sanatatea fizica a fost indicata ca aspectul vietii cel mai afectat de lipsa somnului in cele zece tari examinate in aceasta analiza. Toate cu exceptia Olandei si Japoniei au clasificat acest aspect ca fiind cel mai important.
• Imediat dupa a urmat sanatatea mentala, clasata ca cel de-al doilea sau cel de-al treilea aspect al vietii cel mai afectat de lipsa somnului.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! Poți scăpa de celulită în mai puțin de două luni de zile

Aceste Informatii despre studiul Philips pentru Sanatate si Bunastare, apneea in somn si contributia Philips la imbunatatirea calitatii vietii oamenilor au fost oferite de Philips.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri