9 Septembrie 2010 publicat în Sanatate 75 share-uri

In numerologie, Numarul Sanatatii este extrem de important. Numarul Sanatatii te poate ajuta considerabil in mentinerea sanatatii sufletesti, mentale si trupesti, dar si in imbunatatirea calitatii vietii. Tinand cont de ziua in care ai venit pe lume, poti afla informatii interesante despre starea ta de sanatate, despre bolile la care esti predispusa, dar si despre cum ai putea sa te protezi impotriva lor.

Numarul Sanatatii 7 ( cei nascuti in zilele de 7, 16, 25) – Pe plan numerologic, cifra 7 ca cifra reprezentativa a zilei de nastere se traduce printr-o stare de sanatate precara, cu posibilitatea de ameliorare. La polul opus, exista indivizi apartinand acestui numar inzestrati cu un corp atletic si o mobilitate iesita din comun, ce pot ajunge la remarcabile performante fizice. Chiar daca pe plan fizic nu pot nega o oarecare sensibilitate suparatoare, in ceea ce priveste sanatatea mentala cei nascuti in zilele de 7, 16 sau 25 se pot bucura de una optima.

Beneficiaza de o memorie excelenta si isi pastreaza luciditatea mentala pana la varste foarte inaintate. Infectiile tractului urinar, afectiuni la nivelul pielii, probleme legate de membre, artrita, varice, problemele de natura sexuala, toate acestea nu-i ocolesc. Evitati purtarea de imbracamintea foarte stramta si produsele de igiena corporala ce pot contine substante iritante. De asemenea, fructele si legumele ajuta la mentinerea sanatatii pielii.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! Kaufland România a plantat o pădure egală cu numărul de angajați la Scorțeni, județul Prahova Un mix perfect pentru frumusețea pielii, părului și unghiilor tale

Numarul Sanatatii 8 ( cei nascuti in zilele de 8, 17, 26) – Cifra 8 ca cifra a sanatatii presupune in principal afectiuni ale extremitatilor. De aceea, persoanele nascute in zilele de 8, 17 sau 26 intampina probleme legate de aparatul auditiv, probleme de natura dentara si afectiuni la nivelul picioarelor. Paralizia este o afectiune cu o incidenta destul de mare printre aceste persoane, iar durerile de cap vor fi de multe ori intense si chinuitoare. Chiar daca sunt niste firi bataioase si au o vitalitate fantastica, procesul de recuperare in cazul unei boli va fi indelungat si va necesita tratamente complicate. Exista si o oarecare predispozitie spre bolile reumatismatice. Pe plan psihic, au de luptat mult si puternic cu propria persoana. Chiar daca sunt fericiti si inconjurati de cei dragi, resimt puternic sentimentul de singuratate si inutilitate. Se recomanda practicarea aromoterapiei si socializarea intensa.

SAGA Festival anunță programul pe zile pentru cea de-a treia ediție: Robin Schulz, Elley Duhe și Vintage Culture printre artiști Cum vor funcționa grupele de acomodare pentru elevii care nu au fost înscriși în școli din România în ultimii doi ani Curățenia de Paște în pădurea Lucianca - o inițiativă Sarantis România împreună cu Let’s Do It România

Numarul Sanatatii 9 ( cei nascuti in zilele de 9, 18, 27) – Zgarieturile, mancarimile, ranirile ocazionale, incidentele domestice banale… toate acestea nu-i prea ocolesc pe cei care s-au nascut in zilele de 9, 18 sau 27. Unele din afectiunile care pot aparea pe parcursul vietii sunt cauzate de soare si caldura excesiva: insolatie, lesin, pete la nivelul pielii, febra, afectiuni ale respiratiei. Nu va jucati cu focul caci sunteti predispus si arsurilor! Ficatul este un organ sensibil asa ca aveti mare grija la ceea ce consumati! Aceste persoane sunt predispuse imbolnavirii de varicela, rujeola si pojar chiar daca au o varsta inaintata, adulta.

Sanatate de fier si viata lunga sa aveti!
 

Foto fr si main: By Dzhulbee /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri