Beneficiile capsulelor Omega 3 + Ginkgo

Doppelherz® aktiv OMEGA 3 + GINKGO

“Fara amintire totul s-ar narui” spunea Sorin Cerin. Ca sa nu-ti uiti amintirile te ajuta produsul Doppelherz – Omega 3+Ginkgo
Combinatie unica de acizi grasi Omega 3 cu extractul de Ginkgo Biloba este esential pentru mentinerea capacitatii de efort intelectual, la orice varsta.
Creierul si sistemul nervos central sunt organele cu cel mai mare continut de acizi grasi,Omega 3. Din pacate, cu varsta, cantitatea de acizi grasi din creier scade. Pacientii cu Alzheimer prezinta deficit de acizi grasi Omega 3, de aceea o suplimentare a acestora poate preveni lacunele de memorie. Alte studii arata ca mamele care au consumat mult peste gras, bogat in Omega 3 au nascut copii cu un coeficient de inteligenta mai mare, cu risc scazut in a dezvolta sindromul atentiei deficitare. Omega 3 consumat in copilarie creste capacitatea de atentie si memorare.
Ginkgo Biloba este un copac secular, denumit in multe culturi “arborele vietii”, “copacul lui Dumnezeu”sau “arborele pagodelor”. In medicina traditionala aceasta planta este folosita pentru a trata tulburarile circulatorii si pentru a spori memoria. Astfel, extractul de Gingko Biloba poate fi folosit in special pentru maladiile asociate cu scaderea fluxului de sange din creier, in special la persoanele in varsta.
Extractul de Ginkgo Biloba imbunatateste circulatia cerebrala, memoria si capacitatea de concentrare, impiedica actiunea distructiva a radicalilor liberi asupra tesutului nervos, impiedica imbatranirea prematura si aparitia dementei senile. Persoanele care au probleme legate de circulatia sangvina periferica, mai précis maini si picioare reci, vor scapa de aceasta problema datorita consumului de Omega 3 cu Ginkgo.
Produsul este recomandat in probleme de concetrare si memorie, efort intelectual intens, stres si efort psihic, membre reci si in prevenirea afectiunilor cardiovasculare. Capsulele de Doppleherz aktiv Omega 3 + Ginkgo contin o combinatie echilibrata de ulei de somon cu concentrat de Ginkgo, plus vitamine, pentru mentinerea unui nivel scazut al colesterolului si o “memorie de elefant”.

Înapoi la articol

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri