Beneficiile capsulelor Omega 3 + Ulei de Somon

Tinerete fara batranete in capsulele Omega-3 de la Doppelherz

Jumatate din mister, tineretea fara batrante, a fost dezlegat. Aceasta se poate obtine, in sfarsit, prin consumul regulat de acizi grasi Omega 3
Dintre acizii grasi esentiali nesaturati, cei de tip Omega-3 sunt „vedetele” noilor tipuri de tratamente pentru prevenirea si chiar vindecarea afectiunilor cardio-vasculare, durerii, inflamatiilor din artritele reumatice, in hipercolesterolemie (cresterea colesterolului „rau”), hipertensiune arteriala, alergii, boala Crohn, imbatrinirea celulara, dar si in numeroase modificari de dispozitie sau chiar afectiuni psihice (depresii, neurastenie, violenta, tulburarea bipolara sau sindromul maniaco-depresiv, chiar schizofrenie si autism. Deficientele de acizi grasi Omega-3 sunt intalnite la toate categoriile sociale de populatie din tarile civilizate si asta pentru ca grasimile cele mai consumate astazi sunt cele saturate, existente in prajeli, alimente semipreparate, fast food, etc. Nu exista o lista precisa de simptome care sa atraga atentia asupra acestei deficiente, dar cele mai intalnite manifestari sunt: oboseala, piele uscata, unghii casante, constipatie, depresie, dureri musculare si articulare.
Cauzele deficientei de acizi grasi Omega-3 sunt de cele mai multe ori lipsa aportului dietetic al acestor grasimi sau absorbtia lor necorespunzatoare in organism.
Din structura membranei tuturor celulelor din corp fac parte acizii grasi nesaturati, de tip Omega-3 si Omega-6, numiti „esentiali”, pe care organismul uman nu le poate produce. Prin urmare, buna functionare a celulelor depinde de alimentele pe care le consumam. Cercetatori din intreaga lume au constatat ca populatiile care consuma mult peste (din Japonia, regiunea mediteraneana, eschimosii) se imbolnavesc mai rar de inima si sint mai putin melancolice decat cele occidentale.
Se pare ca acizii grasi polinesaturati de tip Omega-3 ar avea un rol esential in pastrarea bunei dispozitii si a sanatatii, fiind numiti si “elixirul fericirii” si este un ingredient perfect pentru un organism rezistent, o minte sclipitoare, dar in special pentru a rezista la stres si oboseala.
Capsulele Doppelherz aktiv Omega-3 extra 1000 mg contin ulei de somon cu acizii grasi Omega-3 necesari vietii. (180 mg EPA si 120 mg DHA) si este un supliment alimentar important pentru mentinerea nivelului echilibrat a grasimilor din organism. In plus, fiecare capsula contine 12 mg de vitamina E de origine vegetala, care este importanta pentru protectia naturala celulara, in special in perioadele solicitante.

Înapoi la articol

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri