2 / 7

Beneficiile capsulelor Omega 3 + Acid Folic

Doppelherz® aktiv OMEGA 3 FORTE + ACID FOLIC + B 6 + B 12

Sursa de energie si dinamism, reduce depresia si previne anemia cu suplimentul Doppelherz® aktiv Omega-3 + Acid folic + B6 + B12
Depresia este o boala din ce in ce mai intalnita, de aceea acizii grasi Omega 3 continuti de pestii de apa rece ajuta celulele creierului sa comunice intre ele mai bine si cresc nivelul dopaminei si serotoninei, doi neurotransmitatori care ajuta la reglarea starii de spirit. Hrana de origine marina, precum somonul sau sardinele, este bogata in Omega 3.
Miscarea suficienta si hrana sanatoasa sunt componente importante pentru buna functionare a inimii. Este cunoscut faptul ca acizii grasi Omega-3 sunt substante nutritive importante pentru balanta nivelului colesterolului si trigliceridelor. Organismul necesita Acid folic pentru degradarea homocisteinei un metabolit a carui cantitate crescuta poate contribui la aparitia infarctului de mioacard.
Aceste substante nutritive sunt de asemenea folosite si la alte numeroase procese metabolice: formarea elementelor figurate ale sângelui care sunt componente ale procesului innoirii celulare precum si al transportului de oxigen. Fiind o substanta hidrosolubila, el nu ramane prea mult timp in corp, asa ca trebuie luat in fiecare zi pentru a actiona eficient. In cazul unei alimentatii neechilibrate aportul de substante nutritive nu mai este cel optim, in special Acidul folic nu ajunge de cele mai multe ori la nivelul dozei zilnice recomandate. Combinatia de acizi grasi Omega 3 cu acid folic si Vitamine B 6 si B 12 au rol in : in formarea globulelor rosii deci, previne anemia, favorizeaza echilibrul emotional, diminueaza durerea, previne aparitia cancerului la plamani, colon, uter, protejeaza organismul de bolile cardiovasculare si de accidentele vasculare cerebrale.
Capsulele Doppelherz® aktiv Omega-3 forte + Acid folic + B6 + B12 contin ulei de somon cu acizi grasi de importanta vitala precum si o combinatie de vitamine esentiale. Puteti suplimenta o dieta alimentara saraca in acizi grasi esentiali cu suplimente nutritive care va ajuta sa sustineti nivelul trigliceridelor si al colesterolului, dar si sa preveniti aparitia afectiunilor cardiovasculare.

Înapoi la articol

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri