Mai mult sex inseamna mai multa sanatate. Nu-i asa ca deja te simti mai bine si parca ai vrea sa fii mai sanatoasa si sa fugi sa te vezi cu partenerul tau?
Mai mult sex inseamna mai multa sanatate. Nu-i asa ca deja te simti mai bine si parca ai vrea sa fii mai sanatoasa si sa fugi sa te vezi cu partenerul tau?

Care este rolul primordial al sexualitatii?

Sa ne faca sa ne simtim mai frumoase, mai atragatoare pentru noi si ceilalti.

Inca traim intr-o societate in care sexul este un subiect tabu. Ar trebui sa intelegem ca sexul si tot ce este legat de acesta nu este ceva de care ar trebui sa ne fie teama sau rusine.

Cu cat intelegem mai bine cu atat reusim sa ne simtim mai implinite.

Ajuta la silueta

Exercitiile te epuizeaza si nici nu ofera aceeasi placere. Cu toate ca nu se consuma acelasi numar de calorii, sexul ajuta sa te mentii in forma. Aproximativ jumatate de ora de plina actiune te ajuta sa arzi 200 de calorii.

Previne bolile de inima

Studiile arata ca daca faci sex de trei ori pe saptaman reduci riscul aparitiei problemelor cu inima. De asemenea reduce si nivelul colesterolului din corp.

Ten curat

Problemele legate de acnee sunt rezolvate si ofera tenului un aspect curat si stralucitor. Colagenul da un aspect deosebit si ferm pielii si o fereste de riduri.
De fapt si starea de bine de dupa te face sa zambesti intr-un fel care te va face mai atragatoare ca niciodata.

Adio griji!

In timpul preludiului si al actului sexula uiti de tot ce este rau, de tot stresul si grijiile de peste zi. Ocitocina sau hormonul de amor iti creeaza o stare de liniste si iti intensifica sentimentele fata de partener.

Actul sexual te izoleaza de restul grijilor si te ajuta sa te linistesti mai bine decat orice alt calmant.

Mareste dorinta

Cu cat faci mai mult sex cu atat o sa vrei mai mult. Dorinta vine si nu poate fi oprita atat de usor. E la fel ca expresia: "pofta vine mancand".

Fara dureri menstruale

Nivelul de estrogen din corp creste si este de un real ajutor in cazul in care ai dureri menstruale. Sexul ajuta ca in perioada aceea mai delicata a lunii sa nu ai probleme cu durerile.

Previne endometrioza

O afectiune care s-ar putea sa nu fie tocmai buna pentru tine. Si de data aceasta sexul ajuta si previne. Astfel mucoasa uterina nu se va localiza in alte locuri decat cele normale.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Riscurile comune ale consumului de anticoncepționale Vrei să ai mai multă energie și să uiți de oboseală? Îți recomandam aceste Suplimente Alimentare pe bază de Super-Alimente, vitamine și plante Tehnici de meditație personalizate: Cum să alegem metoda potrivită în funcție de starea noastră de spirit 

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri