Mulți ar spune că celulita nu poate fi înlăturată într-o lună, că aspectul inestetic de coajă de portocală cere luni întregi de muncă, chin, restricții alimentare sau sport până la epuizare. Cu toatele, doamnele și domnișoarele, au intrat în febra trupului fără cusur pentru că în mai puțin de o lună se deschide sezon estival, iar trupul neîngrijit nu poate fi, sub nicio formă, un model de așa da la mare.

Pentru a rezolva rapid problemele inestetice pe care le-am „achiziționat” în această iarnă, specialistul în Nutriție și Remodelare corporală, Wasim Nazer, recomandă ca, în această perioadă, să efectuăm un protocol de tratament estetic, format din 4 terapii care pregătesc corpul pentru vara 2024.

„Corpul nostru are nevoie de atenție pe tot parcursul anului, însă vara, mai mult ca oricând, trebuie să depunem efortul de a-l ajuta în procesul de adaptare. Să gândim logic: dintr-un anotimp rece, în care organismul nostru face efortul să se adapteze la condițiile vitrege, în care alimentația este plină grăsimi și de alimente procesate, este imperios necesar să purcedem la o curățare atât în exterior, cât și în interior. Pentru acest lucru, eu le recomand pacientelor mele ca, împreună cu un consum susținut de apă plată, ceaiuri, fructe, salate, supe vitaminizante și proteine sănătoase, să urmeze una sau mai multe dintre următoarele terapii: drenajul limfatic, cavitația sau terapia cu unde șoc.”.

DRENAJUL LIMFATIC

Prin masajul limfatic se elimină toxinele și retenția de apă, se reduce senzația de picioare grele, se reduce celulita, ajută la creșterea imunității prin crearea de anticorpi, ajută la detoxifierea organismului și îmbunătățirea trofismului pielii. Favorizează aportul de oxigen al celulelor, îmbunătățind circulația sanguină și dinamizează circulația limfei în spațiile intercerlulare.

În general sunt recomandate 3-4 ședinte de drenaj limfatic pe săptămână, iar durata medie a unei ședințe este de 30-45 min.
Se recomandă consumul a 2 litri de apă pe zi, adoptarea unei alimentații echilibrate și practicarea regulată a mișcării.

CAVITAȚIA - LIPOSUCȚIA VIRTUALĂ

Cavitația este o procedură eficientă care ajută la slăbirea localizată prin eliminarea definitivă a depozitelor de grăsime de la nivelul șoldurilor, feselor, coapselor, abdomenului, brațelor sau bărbiei, oferă o bună oxigenare și revascularizare a țesutului subcutanat și îmbunătățirea tonusului și elasticității pielii. După tratament nu este necesară o perioadă de recuperare, dar înainte și după tratament este obligatorie hidratarea pentru activitatea de purificare a ficatului.
Este recomandat să se efectueze o ședință de cavitație de 40 de min pe săptămână sau 2 ședințe de 20 de min cu un interval de 72 de ore între acestea.
Durata tratamentului variază între 6 și 12 ședințe pe zonă.

VELASHAPE - COMBINĂ 3 TEHNOLOGII

Velashape este cea mai nouă metodă nechirurgicală de tratare a zonelor cu celulită, laxitate cutanată și a țesutului adipos din zonele cu probleme, cu rezultate vizibile rapide. Radiofrecvența încălzește dermul într-un mod revoluționar și produce o reacție în lanț ce favorizează migrarea fibroblastelor, cu stimularea fibrelor de colagen și elastină, o reacție cu un rol decisiv în restructurarea și remodelarea corpului.

Lumina cu infraroșu depășește bariera de rezistență a pielii la curentul electric și stimulează metabolismul, astfel pielea se va bucura de mai mult oxigen. Vaccumul îmbunătățește fluxurile sanguin și limfatic și elimină reziduurile. Rolele mecanice execută un masaj blând, fac pielea mai aspectuoasă, prin îmbunătățirea metabolismului energiei stocate în piele și micșorarea efectivă a mărimii celulelor adipoase.

„În funcție de zona tratată, tipul și gradul celulitei sau laxitatii pielii pot fi necesare între 4 - 8 ședințe de Velashape, la distanță de 7 - 14 zile între ele. Tehnologia Velashape se poate folosi la nivelul coapselor, abdomenului, gambelor, brațelor, feselor și la nivelul feței pentru tratarea bărbiei duble.”, spune specialistul în nutriție și remodelare corporală, Wasim Nazer.

CRIOLIPOLIZA ESTE RECOMANDATĂ TUTUROR ZONELOR CU STRAT DE GRĂSIME

Criolipoliza este o procedură de remodelare corporală non-invazivă care îngheață celulele adipoase, iar ulterior acestea sunt eliminate din organism gradual. Este singurul tratament nechirurgical și neinvaziv care elimină definitiv grăsimile în exces prin înghețarea celulelor adipoase. Criolipoliza presupune folosirea unor dispozitive (sonde) aplicate pe zona de tratament folosind o membrană cu gel special cu rol în protecția pielii, apoi analizează țesutul și îl izolează de celelalte.

„Criolipoliza reduce eficient țesutul cu până la 30% într-o singură ședință de tratament. Perioada dintre ședințe trebuie să fie de 30 - 40 de zile, pe aceeași zonă, iar rezultatele vor începe să fie vizibile după 15 zile, prin scaderea în cm.”, explică Wasim Nazer.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri