Dintre dietele bazate pe 80% hrana vie si care pot ajuta diabeticii se pot aminti: dieta organica (bazata pe legume netratate si carne provenita de la animale crescute natural), dieta vegana (strict vegetariana, fara nici un produs de origine animala) si cea crudivora (legume, oua, lapte, toate crude).

Redescoperirea si reintoarcerea la o dieta cat mai naturala care predispune la reintinerire si regenerare sunt descrise pe larg si in cartea Mihaelei Cheorghita, “Transformare Totala cu sistemul ADAM & EVA”. Cartea, un adevarat ghid de schimbare a stilului de viata, cuprinde peste 50 de retete de hrana vie, idei de exercitii fizice si de relaxare, metode de eliminare a toxinelor si tehnici de energizare Cartea poate fi achizitionata la Targul de diabet si nutritie, Expo Diabet 2010, care va avea loc pe 12 si 13 iunie 2010, in Bucuresti, la Palatul National al Copiilor.

Mai multe informatii si sfaturi despre diabet si problemele de nutritie se pot gasi pe site-ul singurului targ de nutritie si diabet: www.expodiabet.ro.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri