Campania “Donăm Sânge Împreună”, inițiată de Hotel Sheraton București a strâns peste 300 litri de sânge de la lansare și pregătește un nou maraton de donare pe 19 aprilie.

Hotel Sheraton București continuă campania de donare de sânge în parteneriat cu Centrul de Transfuzie Sanguină București, iar ediției din această primăvară i se alătură alți doi operatori reper din industria Horeca, Hotel Ramada Plaza by Wyndham Bucharest și Ganesha Caffe. Miercuri, 19 Aprilie 2023, în intervalul orar 8:00 - 12:00, Sala Iridium din incinta hotelului se va transforma într-un centru de fapte bune! Prin implicarea activă în procesul de donare de sânge, Hotelul Sheraton își arată angajamentul față de comunitate și față de o cauză nobilă, care poate face diferența în viețile celor care au nevoie de sânge.

CP

Donarea de sânge este un act de generozitate la îndemână, iar sângele colectat de la un donator poate salva până la 3 vieți. Sângele este esențial pentru supraviețuire, iar donarea regulată poate ajuta la tratamentul pacienților cu diverse afecțiuni, precum cancerul, bolile de inimă, anemia sau accidentele vasculare cerebrale.

Imediat după Paște, pe 19 Aprilie 2023, aveți o oportunitate excelentă dacă doriți să ajutați și să salvați vieți. Prin intermediul campaniei “Donăm Sânge Împreună, hotelul Sheraton București, alături de partenerii Hotel Ramada Plaza by Windham Bucharest și Ganesha Caffe, încurajează toate persoanele eligibile să își rupă o oră din timpul lor și să vină să doneze sânge. Cu doar 10 minute, cât durează donarea propriu-zisă, se poate face diferența în lupta pentru salvarea vieților.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Celebreaza Ziua Pamantului 2023 cu legendarul scrub de corp SABON Campania de beneficii se extinde pentru membrii Clubului CCC Club Originals- campania prin care adidas celebrează creativitatea noilor generații

Desigur, ca de fiecare dată, se vor lua toate măsurile necesare pentru ca evenimentul să se desfășoare în siguranță, întreg procesul fiind monitorizat de echipa specializată de medici de la Centrul de Transfuzie Sanguină București.

Este foarte important de menționat că donarea de sânge este benefică și pentru sănătatea donatorului. După donarea de sânge, organismul va începe să producă celule sanguine noi, ajutând astfel la menținerea sănătății sângelui și a sistemului imunitar. De asemenea, donarea regulată de sânge poate ajuta la scăderea nivelului de fier din sânge, ceea ce poate reduce riscul de boli cardiovasculare.

În plus, potrivit legislației române, cei care donează beneficiază de o zi liberă de la serviciu și primesc 7 tichete de masă în valoare de 66,99 lei. Recompensa supremă a donării de sânge însă este sentimentul de contribuție și ajutorul oferit în procesul de salvare a vieții oamenilor în nevoie.

Danone România și PENNY invită consumatorii să colecteze ambalaje Tetra Pak în toate magazinele retailer-ului din țară TEZYO primăvară/vară 2023 – o călătorie unică prin tendințele momentului cu cele mai iubite branduri de încălțăminte Zalando și Paco Rabanne lansează o colecție capsulă disponibilă exclusiv pe Zalando

Donarea de sânge este un proces sigur și relativ simplu. Primul pas este efectuarea unui examen medical pentru a confirma că donatorul este apt să doneze sânge și că acesta nu prezintă niciun risc pentru sănătatea sa sau a altora. Înainte și după terminarea procesului, Hotel Sheraton pune la dispoziția donatorilor un bufet cu patiserie, apă și sucuri fresh, pentru a oferi donatorilor o stare de bine și energie bună.

Este important de știut că pentru a putea dona sânge, trebuie îndeplinite anumite condiții, toate informațiile cu privire la eligibilitate pot fi găsite aici - http://www.ctsbucuresti.ro/conditii_admisibilitate.html

Nu uitați! În data de 19 Aprilie, de la ora 8:00, salvăm vieți împreună la Hotel Sheraton București, sala Iridium.

adidas Club Originals - locul unde noua generație de culturemakers schimbă normele TOMMY HILFIGER ȘI SHAWN MENDES COLABOREAZĂ PENTRU O COLECȚIE VIZÂND UN VIITOR MAI BUN CU CLASSICS REBORN PENTRU PRIMĂVARA 2023 TOMMY HILFIGER ȘI SHAWN MENDES PREZINTĂ COLECȚIA TOMMY X SHAWN CLASSICS REBORN, PRIMĂVARA 2023 ÎN LONDRA, BERLIN, MILANO & MEXICO CITY

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri