Algele marine reprezinta, pe langa un nutriment natural cu nenumarate efecte benefice asupra sanatatii, remediul natural pentru eliminarea metalelor grele din organism, precum Mercurul sau Plumbul. Acidul alginic, continut de algele marine (in special de cele brune) actioneaza in mod detoxifiant si depurativ in toate patologiile legate de intoxicatia cu metale grele

Iarna, detoxifierea organismului este mai mult decat necesara! Numeroase alimente consumate in sezonul rece, pestele, in special tonul, multe medicamente si vaccinuri contin metale grele, precum Plumbul si Mercurul. In timp, aceste metale se acumuleaza in organism provocand afectiuni grave ca orbirea, deteriorarea coordonarii nervoase, anomalii psihice, afectiuni cardiovasculare, cancer si, in catitati mari, decesul.

Detoxifierea presupune eliminarea substantelor toxice din organism. Acest lucru se face printro dieta sau prin consumul anumitor plante sau fructe cu efect detoxifiant, cum sunt urzicile, planta de trei frati patati, musetelul, etc. Dietele de detoxifiere sunt cure menite sa alunge oboseala corpului cauzata de substantele toxice aflate in alimentele pe care le consumam.

Una dintre cele mai eficiente metode de detoxifiere a organismului este consumul unor mixuri din plante medicinale si alge marine, mixuri obtinute cu ajutorul procedeului Decottopia (extragerea substantelelor esentiale din plante, fara a le distruge proprietatile curative). Acest procedeu este secretul unei minoritati protestante din zonele piemonteze Langhe, din Italia, a devenit patrimoniul unei familii de cultivatori de plante medicinale, iar din 1911 baza oricarui produs Balestra & Mech.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Școala de dans Arthur Murray Bucharest depășește pragul de 1000 de clienți Incredibila Eclipsă Solară HIBRIDĂ și prima din 2023 (19-20 Aprilie în Berbec): învingem KARMA și plantăm sămânța speranței în sufletul nostru, din care ar putea crește ceva fabulos Nu reușește să-și lege șireturile? Poate fi un semn că ai un copil supradotat, afirmă o specialistă din SUA

Specialistii in nutritie au demonstrat ca algele marine reprezinta, pe langa un nutriment natural cu nenumarate efecte benefice asupra sanatatii, remediul natural pentru eliminarea metalelor grele din organism, precum Mercurul sau Plumbul. Acidul alginic, continut de algele marine (in special de cele brune) actioneaza in mod detoxifiant si depurativ in toate patologiile legate de intoxicatia cu metale grele. Alga numita Durvillea antarctica este cea ce contine acid alginic in proportie de 48%, fiind cea mai eficienta in stoparea radicalilor liberi responsabili cu procesul de imbatranire si degenerare a celulelor.

Actiunea acidului alginic se manifesta prin absortia substantelor nocive ce se gasesc in radicalii liberi si ajuta la eliminarea lor, evitand astfel inmagazinarea lor in structurile osoase. Acidul alginic si sarurile minerale continute de Durvillea antarctica, precum seleniul, zincul, magneziul, calciul, asociate cu plante precum Ridichea-neagra, Menta, Lemnul-dulce, Anghinarea, Coada-calului, Brusturele, Papadia, Rubarba, Ghintura-galbena, Roinita, China, Ienuparul, Pir-tarator, Socul, Anasonul, Patrunjelul, Strugurii-ursului si Unguras au o eficienta actiune antioxidanta, actionand in prevenirea problemelor cardiocirculatorii, hepatice si in nefropatii .

De ce jantele sunt la fel de importante ca și anvelopele: 3 motive Campania de beneficii se extinde pentru membrii Clubului CCC Kaufland România a plantat o pădure egală cu numărul de angajați la Scorțeni, județul Prahova

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri