Atunci când alegem produsele de îngrijire personală ne ghidăm după calitate accesibilă, din dorința de a ne arăta grija pe care o purtăm celor dragi, dar și respectul față de noi înșine și mediul înconjurător.

CP

După aceste principii se ghidează și brandul Septona, cu produse de îngrijire personală făcute după un sistem complex de monitorizare și certificare a calității.

Produsele Septona sunt create special pentru întreaga familie, cu un portofoliu bogat și perfect adaptat îngrijirii personale a tuturor membrilor ei, de la mic la mare.

Șervețele antibacteriene

Igiena mâinilor este apărarea împotriva infecțiilor în orice ocazie, iar șervețelele antibacteriene Septona îți oferă dezinfectare și protecție, oriunde și oricând.

Șervetelele Septona au eficacitate dovedită în studii multiple: elimină 99.9% dintre bacterii și 99.9% din virusuri, inclusiv H1N1, H3N2, Escheria Coli sau chiar SarsCov2 (varianta 75% etanol).

Eficacitatea lor antibacteriană și virucidă este testată și dovedită conform celor mai înalte standarde europene. Nu conțin parabeni și alergeni.

● Șervețele antibacteriene cu aromă de măr verde (15 bucăți per pachet și 60 de bucăti per pachet),

● Șervețele antibacteriene cu aromă de flori de portocal (15 bucati per pachet)

● Șervețele antibacteriene pentru copii în deplasare (15 bucăți per pachet)

● Șervețele antibacteriene cu 75% etanol (15 bucati per pachet)

Gama Ecolife

Grija pentru mediu depinde de fiecare dintre noi, iar Septona investește constant în soluții menite să reducă impactul asupra mediului înconjurător și să producă cât mai multe produse eco-FRIENDLY.

Produsele din gama Ecolife sunt 100% biodegradabile, conțin bumbac organic 100%, iar ambalajul este reciclabil în proporție de 100%.

· Șervețele umede biodegradabile (60 de bucăti per pachet),

· Dischete demachiante (100 de bucăți per pachet)

· Vată din bumbac

· Bețișoare biodegradabile (100 de bucăți per pachet).

Produsele Septona pot fi achiziționate din hyper-marketuri, super-marketuri, dar și de la partenerii online.

Pentru a fi la curent cu noutățile Septona, nu uita să ne urmărești pe rețelele sociale: https://www.facebook.com/SeptonaRomania/
https://www.instagram.com/septona_romania/


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri