Desi mult timp sexul a fost considerat un subiect tabu si poate mai este privit astfel de unii dintre noi, totusi cercetari in lumea medicala au scos la iveala beneficii uimitoare ale sexului in ceea ce priveste sanatatea noastra atat fizica, dar si psihica.

Sexul ajuta la reglarea menstruatiei

Femeile au multe beneficii in urma sexului atata vreme cat acesta este placut pentru ele, alaturi de parteneri grijulii. Datorita eliberarii hormonilor sexuali feminini din timpul actului sexual si al orgasmelor femeile prezinta beneficii in privinta ciclului menstrual: menstruatiile devin regulate, fluxul menstrual mic, sunt mai putin dureroase iar menopauza apare mai tarziu.

Sexul regulat sporeste longevitatea

In ceea ce priveste legatura longevitatii cu viata sexuala, studiile de specialitate au demonstrat doua lucruri: sexul inceput tardiv sporeste longevitatea (dupa 20 de ani), iar o viata sexuala regulata si frecventa (de 4 ori pe saptamana) dupa o incepere adecvata a vietii sexuale creste semnificativ speranta de viata.

Sursa: Healthy.ro

Citeste si alte articole pe Healthy.ro. Noi iti recomandam urmatoarele:

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Luna plină în Balanță de pe 6 aprilie ne învață puterea iubirii echilibrate. Vindecarea unor relații!   Nou, ediție limitată - Wonders of Jasmine Aceste zodii au tras lozul norocos în luna Mai 2023 și se bucură de succes financiar

Cele mai sanatoase alimente care nu ingrasa

5 tratamente naturiste cu mere

Teste recomandate in al II-lea trimestru de sarcina


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri