Sangele este inca un mister pentru noi. Desi se sustine ca se cunosc multe lucuri despre acesta, totusi raman destule nedescoperite. Nimeni in lume nu a reusit pana acum sa faca sange artificial. De asemenea, sangele detine unele dintre cele mai importante celule imunitare

In plan psihic, persoanele din aceasta grupa sunt mai mult introvertite decat extrovertite, de aici si echilibrul lor interior, fiind mai calme, temperate, cumpatate, cu o buna stapanire de sine, uneori parand chiar indiferente. Pentru ca tin in ei, pot ajunge la depresie, anxietate, insomnii si nevroze. Uneori, pentru ca cei cu grupa 0 se adapteaza mai greu la mediu, pot face reumatism, alergii, urticarii, afectiuni ale pielii si raceli.

Grupa A II

Posesorii acestei grupe sunt cei mai numerosi, ei avand, in general, un volum mai mare al globulelor rosii, de aici si bolile ce implica eritrocitele (globulele rosii): anemie, policitemie, dar si alte afectiuni ce implica functia globulelor rosii, in special cea de transportor de oxigen/co2 – cardipatie ischemica, ischemie cerebrala, accidente vasculare, insuficienta cardiaca. Mai pot suferi de osteoporoza, hipertensiune, edeme, disfunctii endocrine (mai ales tiroidiene).

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă) Lavazza lansează capsulele Qualità Rossa, neutre din punct de vedere al emisiilor de carbon și compatibile cu aparatele de cafea Nespresso Original Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice

In plan psihic, membrii acestei grupe sunt ambitiosi si impusivi, nerabdatori, zgomotosi, uneori chiar orgoliosi sau furiosi.

Grupa B III

Daca cei din grupa A(II) sunt predispusi la boli ce implica globulele rosii, cei din grupa B (III) sunt predispusi la afectiuni ce implica globulele albe: leucopenie, limfocitoza. Aceste manifestari slabesc sistemul imunitar, astfel ca pot suferi frecvent infectii microbiene, parazitare sau chiar virale, afectiuni reumatismale sau pulmonare, de aceea este indicat sa manace mereu sanatos, hrana sa fie suficient vitaminizata. Mai sunt predispusi la tromboze, de aici si unele accidente vasculare sau varice, dar si la purpura, hipotensiune (tensiune arteriala mica), scadere in greutate, trasnpiratii excesive, tulburari gastrice, afectiuni endocrine (hipertiroidie, insuficienta corticosuprarenala), astenie musculara.

Descoperiți legătura dintre filozofia Zen și dezvoltarea mentalității! 

Ca particularitate psihica, sunt extrem de agili, au o memorie rapida, o gandire iute si o atentie sportia, adaptandu-se usor.

Grupa AB IV

Pentru ca aceasta grupa reuneste aglutinogene specifice atat grupei A cat si grupei B, predispozitiile la boala vor semana cu cele ale acestor grupe. Cei cu grupa AB (IV) au o constitutie mai fragila, ceea ce ii face mai putin rezistenti la frig sau conditii extreme de mediu. Ei se imbolnavesc usor iarna, racesc frecvent, fac bronsite si tot soiul de afectiuni ale aparatului respirator.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri