Ciresele au un efect de tonifiere si revitalizare a organismului, ajutand la curatarea organismului prin eliminarea toxinelor.

Ciresele au un efect de tonifiere si revitalizare a organismului, ajutand la curatarea organismului prin eliminarea toxinelor. In acest sens, cura de detoxifiere pe baza de cirese este excelenta. Se consuma ½ kg de cirese o zi pe saptamana fara a le asocia cu alte alimente. Si sucul de cirese ajuta la eliminarea resturilor alimentare, curatand in acelasi timp intestinele si caile urinare. Mai mult, durerile musculare sunt atenuate consumand suc de cirese.

Ciresele au rolul de a regla tranzitul intestinal, stimuland in acelasi timp refacerea celulara. Printre substantele continute de cirese se numara si melatonina, hormon care induce somnul si-i imbunatateste calitatea. Ciresele reprezinta asadar si o solutie naturala pentru tratarea insomniilor si pentru asigurarea unui somn linistit. Ciresele mai contin si potasiu, ceea ce le recomanda sa fie consumate cu incredere mai ales de catre persoanele cardiace. Regleaza tensiunea si o aduc la valorile normale.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 7 sfaturi despre spălarea corectă a fructelor și legumelor

In cazul durerilor de cap, ciresele zdrobite si aplicate pe frunte, au un efect minune de calmare. Si in frumusete, ciresele ne pot fi de ajutor. Zdrobite si sub forma de masti, aplicate pe piele, ciresele refac tonusul pielii obosite, catifeland-o si hidratand-o. Mastile naturale de cirese ajuta si la mentinerea tineretii tenului si la oprirea adancirii ridurilor. In cazul in care nu am mentionat pana acum, ceaiul obtinut prin fierberea apei si a coditelor de cirese ajuta la combaterea celulitei.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri