Ce sa faci insa daca esti subponderala si doar cateva kilograme in minus te mai despart de greutatea ideala?

Felul in care aratam si ne simtim este extrem de important pentru fiecare dintre noi, iar kilogramele in plus sau in minus reprezinta o problema care nu de putine ori ne-a dat batai de cap. In majoritatea revistelor pentru femei intalnim diete si cure destinate in mod special slabirii. Ce sa faci insa daca esti subponderala si doar cateva kilograme in minus te mai despart de greutatea ideala? Pe lumeaemica, in cadrul topicului deschis pe forum, se dau sfaturi in privinta curei de ingrasare. Iata asadar ce ii raspund utilizatorii de pe lumeaemica persoanei care a deschis subiectul si care se confrunta cu o astfel de problema:

Gabriella David: "Gandeste-te in primul rand ca exista posibilitatea unei probleme medicale. Intr-o faza ulterioara incearca niste vitamine, un complex intreg, insa nu un complex de vitamine care sa-ti provoace o pofta de mancare exagerata. Cea mai indicata metoda de ingrasare este o cura de ingrasare, insa una prescrisa de medic. In caz contrat, poti risca sa ai parte de o "reactie adversa" si sa ajungi chiar pana la obezitate!"

bravul: "Poti sa faci in felul urmator: te duci si iei cea mai drastica cura de slabire si mananci tot ce este interzis acolo: dulciuri, carne de porc, grasimi, paine. Dar inainde de toate consulta un medic endocrinolog. Este foarte probabil sa ai probleme cu glanda tiroida (hipertiroidie) si din aceasta cauza sa nu te poti ingrasa."

Scumpica: "In primul rand trebuie consultat un medic, mai exact medicul de familie care te va indruma spre un specialist. Mai mult ca sigur ca esti genul de om care nu asimileaza ceea ce mananca. Este evident ca trebuie sa consulti un medic specialist si, in general, indiferent ceea ce iti recomanda, masa de dimineata este foarte importanta. Nu trebuie sa sari niciodata peste micul dejun. Dimineata, mananca pana ajungi la saturatie si consuma alimente consistente. Daca esti fumatoare, atunci este recomandat sa renunti la fumat sau sa fumezi dupa ce ai mancat in prealabil."


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri